Τηλεόραση|25.02.2024 10:55

J2US: Η αποχώρηση, η παρέμβαση του Αντώνη Ρέμου και η Αντζελα Δημητρίου μετά τον θάνατο της μητέρας της

Newsroom

Στην έναρξη του χθεσινού J2US, o Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στο stage τραγουδώντας μια διαφορετική εκδοχή του Ντάμπα Ντούμπα ξεσηκώνοντας κοινό και τηλεθεατές. Aμέσως μετά, υποδέχθηκε στη σκηνή το πρώτο από τα δύο νέα ζευγάρια της βραδιάς, τη Μαρία Καρλάκη με τον Γιάννη Καπετάνιο.

Το δεύτερο νέο secret ζευγάρι αποκαλύφθηκε λίγο πριν το φινάλε του σόου και ήταν η Aννα Μπεζάν με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη. Τα δύο νέα ζευγάρια σε αυτή την παρθενική τους εμφάνιση είχαν ασυλία και δεν βαθμολογήθηκαν.

Η διαγωνιστική διαδικασία ξεκίνησε για τα υπόλοιπα 17 ζευγάρια, που έζησαν την αγωνία της πρώτης αποχώρησης. Η κριτική επιτροπή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή σε αυτή την πρώτη τους βαθμολόγηση δεν έδωσαν πάνω από 6 βαθμούς σε κανένα από τα ζευγάρια.

«Εχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου»

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Aντζελας Δημητρίου στη σκηνή, η οποία πριν από λίγες μέρες έχασε τη μητέρα της. Μαζί με τον παρτενέρ της Στέλιο Δρουμαλιά ερμήνευσαν το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα «Ο Τελευταίος Χορός» και καταχειροκροτήθηκαν. Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά στην λαίδη του ελληνικού τραγουδιού. 

«Ο καλλιτέχνης είναι ένας παλιάτσος πάντα. Ένας παλιάτσος που πάντα γελάει. Εγώ είχα χάσει τον αδελφό μου, τον πατέρα μου, και τώρα έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου, τη μάνα μου. Εύχομαι όμως εκεί να είναι πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπορούσα και από μόνη μου να την έχω κυρία. Η μάνα είναι μάνα, μία λέξη, δεν υπάρχει άλλη… Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου», ήταν τα πρώτα λόγια της Αντζελας Δημητρίου.

«Λύγισε» η Καίτη Γαρμπή

Οι κριτές μίλησαν με ζεστασιά για τη δύναμη ψυχής και την ευαισθησία της ερμηνεύτριας, που ήταν εμφανώς συγκινημένη. Παράλληλα, η Αντζελα Δημητρίου είχε έναν σύντομο διάλογο με την Καίτη Γαρμπή, καθώς στο παρελθόν ο αδελφός της τραγουδίστριας υπήρξε παντρεμένος με την αδελφή της Καίτης Γαρμπή. «Αυτά τα λόγια που είπες με συγκινούν μέχρι το βάθος της καρδιάς μου γιατί το έχω περάσει κι εγώ και με χτυπάνε μέσα στην καρδιά τα λόγια σου» είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Το ξέρω, δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα, τα ξέρω όλα. Αλλωστε εγώ κι εσύ, η αδελφή σου και όλη σου η οικογένεια, ήμασταν μια οικογένεια κάποτε. Οι οικογένειες χωρίζουν, ξανασμίγουν. Σημασία έχει ότι μέσα σου έχεις τη μάνα σου και θα την έχεις για πάντα. Όπου και να είσαι γιατί κι εσύ είσαι μάνα και καταλαβαίνεις πάρα πολλά» απάντησε η Αντζελα Δημητρίου και η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Εγώ σε θαυμάζω που βρήκε σήμερα το κουράγιο και ήρθες μέχρι εδώ. Πραγματικά είσαι αξιοθαύμαστη». 

H παρέμβαση του Αντώνη Ρέμου

Ο Νίκος Κοκλώνης επιφύλασσε μία ακόμη έκπληξη, όταν μετά την ερμηνεία του Γιάννη Ξανθόπουλου και της Δώρας Παντέλη στο κομμάτι «Χίλια Σπίρτα» που αγαπήθηκε μέσα από τη φωνή του Αντώνη Ρέμου, συνδέθηκε τηλεφωνικά με τον μεγάλο ερμηνευτή. «Καταφέρατε και κάνατε αυτό το τραγούδι ντουέτο που με το ζόρι το λέω μόνος μου. Το είπατε με αγάπη και διακρίνω ότι έχετε μια ωραία χημεία μεταξύ σας» σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο τραγουδιστής, σχολιάζοντας τη φωτογραφία που επέλεξαν για την τηλεφωνική επικοινωνία, στράφηκε στη Δέσποινα Βανδή, τονίζοντας πως μόνο εκείνη μένει πάντα εντυπωσιακή και σταθερή με το πέρασμα του χρόνου. «Μόνο η Δέσποινα δεν αλλάζει. Τι κάνει η Δέσποινα; Κάποιο μυστικό έχει και δεν μας το λέει» είπε ο ίδιος και η Δέσποινα Βανδή του απάντησε: «Θα στα πω στη Γερμανία όταν θα πάμε, θα στα πω» σχολίασε με αφορμή τις εμφανίζεις που προγραμματίζουν στο εξωτερικού τους επόμενους μήνες.

Ανατροπή στην πρώτη αποχώρηση

Ολοι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους on stage, χαρίζοντας μοναδικές ερμηνείες σε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Στο φινάλε της βραδιάς η αγωνία χτύπησε κόκκινο για την πρώτη αποχώρηση της σεζόν, με τον Νίκο Κοκλώνη ν' ανακοινώνει ότι το ζευγάρι που δεν θα βρίσκεται στο επόμενο live είναι ο Ραφαήλ Καρυωτάκης και η Joanne.

Στην κορυφή της τηλεθέασης το J2US

Στην κορυφή της τηλεθέασης έφερε για μια ακόμα φορά το τηλεοπτικό κοινό το J2US, με τα ποσοστά στο δυναμικό κοινό να φτάνουν μέχρι και 17,4%. Το λαμπερό σόου ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, σημειώνοντας μέσο όρο ποσοστό 13,3% στις ηλικίες 18-54, με τις θεαματικές εμφανίσεις και τα εντυπωσιακά σκηνικά να δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία των 3D και virtual reality.

Το πιο φαντασμαγορικό πάρτι του Σαββατόβραδου ήταν σαρωτικό στα κοινά 25-44 ετών, καταγράφοντας μέσο όρο 17,4%, και φτάνοντας σε τέταρτο το 23,6%. Επίσης, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στο twitter με το hashtag #j2us να είναι Νο1 trend με περισσότερα από 9.000 tweets για έξι ώρες.

Αντώνης ΡέμοςJ2USΚαίτη Γαρμπήειδήσεις τώραΆντζελα ΔημητρίουΝίκος Κοκλώνης