Τηλεόραση|26.02.2024 13:33

Δανάη Μπάρκα: Τι απαντά για τα φιλιά με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου

Newsroom

Σάλο προκάλεσαν στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα, στις οποίες φαίνεται η Δανάη Μπάρκα και ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», παρά τον ντόρο που έχει προκληθεί στο διαδίκτυο για τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, δεν έχει κάνει καμία αναφορά, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας 26/2 ωστόσο, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media γενικότερα. Η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε ένα φαύλο κύκλο απαντήσεων με πρόσωπα που έχουν υπάρξει παρεξηγήσεις.

«Μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω»

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους», είπε  η Δανάη Μπάρκα.

Και συνέχισε: «Μου έχει τύχει να απαντήσω, μου έχει τύχει να μην απαντήσω, μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω».

Η ατάκα όλο νόημα της Κατερίνας Καινούργιου

Ατάκα όλο νόημα από την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, λίγες ώρες μετά τις φωτογραφίες με το φιλί από τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη στη Δανάη Μπάρκα.

Με αφορμή το βίντεο με την κόντρα ανάμεσα στη Σάσα Μπάστα και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλου η παρουσιάστρια του Alpha, που έχει σήμερα στραμμένο το ενδιαφέρον των media πάνω της, σχολίασε: «Είναι κάποια πράγματα που δεν τα ξεχνάς ποτέ, σε στιγματίζουν. Να είμαι και προσεκτική τι θα πω γιατί όλη μέρα…».

Λίγη ώρα νωρίτερα, η παρουσιάστρια επέστρεψε από το διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής της. Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας on air τους στίχους: «Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες, μαζί σου νιώθω τόσο δυνατός», ανέφερε στους συνεργάτες της: «Ψυχραιμία», θέλοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο να μη δώσει ελεύθερο χρόνο για σχόλια εκτός θεμάτων της εκπομπής.

Φίλιππος ΤσαγκρίδηςΚατερίνα Καινούργιουειδήσεις τώραΔανάη Μπάρκα