Τηλεόραση|05.04.2024 15:53

Σαν Ψέμα: Στην avant premiere της νέας καθημερινής σειράς του OPEN - Τι είπε ο Νίκος Κοκλώνης

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Η άνοιξη μπαίνει στο OPEN φέρνοντας έντονα συναισθήματα, αγωνίες, ανατροπές αλλά και γέλιο, με τη νέα, καθημερινή  σειρά «Σαν Ψέμα» να καλεί τους τηλεθεατές να αγαπήσουν και να ταυτιστούν με μία πρωτότυπη, τρυφερή ιστορία. Λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας καθημερινής σειράς του Open, «Σαν Ψέμα», οι πρωταγωνιστές, οι συντελεστές, τα στελέχη του καναλιού και της εταιρείας παραγωγής μαζί με τους εκπροσώπους του Τύπου βρέθηκαν στην αίθουσα Gold Class των Village Cinemas @ The Mall Athens και παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο της πιο γλυκιάς ιστορίας, λίγο πριν την πρεμιέρα της Δευτέρας.

Η ιστορία που έχει στην απαρχή της ένα αναγκαίο και μεγάλο ψέμα που λέει ο μπαμπάς (Νίκος Πολυδερόπουλος) στην κόρη του (Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου) έρχεται στις οθόνες μας από τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17:45 για να μας δείξει ότι η ζωή επιφυλάσσει καθημερινά εκπλήξεις.

Το πρώτο επεισόδιο ενθουσίασε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, υποσχόμενο μια πολύ όμορφη και συναρπαστική συνέχεια. Η νέα σειρά έχει πολλά στοιχεία κωμωδίας, ανατροπές, γέλιο, συγκίνηση, ευτράπελα και φυσικά ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής. Η ιστορία της Ζωής και του Πέτρου ξεκινάει και η μικρή Αλίκη θα είναι στο τιμόνι του πιο υπέροχου ταξιδιού!

Το παρών στην προβολή έδωσε και ο CEO της Barking Well Νίκος Κοκλώνης ο οποίος συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές, αλλά και τους δημοσιογράφους τόσο για το «Σαν Ψέμα», όσο και για άλλα project που έρχονται σύντομα. «Ξεκινάει η νέα μας καθημερινή σειρά και έχουμε μεγάλη χαρά», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης και συνέχισε λέγοντας «στο OPEN έρχονται πολλά και ενδιαφέροντα νέα προγράμματα, θα γίνουν αγαπημένη συνήθεια».

Μία γλυκιά σειρά για όλους, γεμάτη συγκίνηση, σχέσεις ζωής, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και έντονα συναισθήματα έρχεται τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17:45 και καθημερινά στο OPEN.

Νίκος Κοκλώνης: ««Έρχεται το TV Queen, θα έχει άρωμα reality, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έχει ρόλο»

O Νίκος Κοκλώνης, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» απάντησε για το τηλεοπτικό μέλλον τόσο της Ελένης Τσολάκη, όσο και της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά και για την εκπομπή Βοοth. «Δεν κάνουμε ποτέ κάτι στην ώρα του, εμείς τα κάνουμε ή πριν ή λίγο μετά, δεν ακολουθούμε κανέναν κανόνα. Το Booth θα έρθει όπως ήταν, εύχομαι να έρθει πριν από το καλοκαίρι, ή το καλοκαίρι. Θα βγει όταν είμαστε έτοιμοι και στην ώρα του, μεσημέρι. Όπως ήταν θα είναι, αλλιώς δεν βγαίνει το Booth», ξεκαθάρισε αρχικά ο γνωστός παραγωγός.

«Έρχεται το TV Queen, θα έχει άρωμα reality, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έχει ρόλο και παρουσιάστρια come back. Αν είναι όλα καλά και δεν έρθει καταστροφή, θα βγουμε αέρα πριν από το Πάσχα».

Για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη, τόνισε: «Θα κάνουμε μια συζήτηση μετά το Πάσχα. Έχει παλέψει και στον βαθμό που εξαρτάται από τις δικές της δυνάμεις τα έχει καταφέρει. Θα κλείσει με θετικό πρόσιμο η σεζόν για εκείνη, αν μπορούσα να βαθμολογήσω. Το τι θα κάνει του χρόνου εξαρτάται κι από την ίδια, όχι μόνο από το κανάλι και τον παραγωγό».

Για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχει κερδίσει το στοίχημα του Σαββατοκύριακου, γιατί να πάει να δώσει μια καινούρια μάχη σε ένα άλλο σλοτ και να αφήσει αυτό που τα πάει πάρα πολύ καλά».

ειδήσεις τώραΣαν ψέμαOPENΝίκος Κοκλώνης