Τηλεόραση|12.04.2024 11:00

First Dates: Η δασκάλα του φιλιού και ο 23χρονος «σχεσάκιας» - «Επιτέλους το εστιατόριο ανοίγει ξανά»

Newsroom

Το First Dates, το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα, μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει και κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, επέστρεψε μέσα από την οθόνη του STAR ανανεωμένο, με μοναδικό σκοπό να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στην αγάπη!

«Επιτέλους το εστιατόριο του First Dates ανοίγει ξανά! Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα από την περασμένη χρονιά είναι ότι οι άνθρωποι που έρχονται εδώ θέλουν ν' αγαπήσουν και ν' αγαπηθούν, για αυτό είμαστε εμείς εδώ!» είπε στην έναρξη του επεισοδίου η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το First Dates επέστρεψε και υποδέχεται singles όλων των ηλικιών, απ' όλες τις γωνιές της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, με όρεξη να κάνουν νέες γνωριμίες, να φλερτάρουν, να ερωτευτούν και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία.

Θετική έκβαση φαίνεται ότι είχε το ραντεβού της Μερσύνης με τον Μανώλη, αφού βρήκαν αρκετά κοινά σημεία μεταξύ τους. Η 56χρόνη έχει αδυναμία στον χορό και στη διασκέδαση, αλλά πάνω από όλα αγαπάει τον… έρωτα! «Εγώ είμαι πολύ του φιλιού και όλους μου τους συντρόφους τους μαθαίνω να με φιλάνε. Είμαι η δασκάλα του φιλιού. Γενικά δεν βάφομαι ποτέ γιατί θέλω οι σύντροφοί μου να με φιλάνε» είπε μεταξύ άλλων.

Ο 56χρόνος Μανώλης μπορεί να μη δηλώνει χορευταράς, αλλά σαν Dj έκανε σίγουρα τη Μερσύνη να χορέψει στον ρυθμό του! Στο Twitter ωστόσο, οι τηλεθεατές παρατήρησαν και σχολίασαν την απίστευτη ομοιότητα της Μερσύνης με τη γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου.

Ο «σχεσάκιας» Αντώνης

Ο Αντώνης συγκλόνισε τη Ζεν με το στυλ και την αισθητική του. Ο 23χρόνος αναζητούσε μια κοπέλα να συγκλονίσει και τον ίδιο. Η 20χρόνη Αμαλία φάνηκε ιδανική.

Μετά από μία ατελείωτη σχέση, η νεαρή κοπέλα είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά. Ωστόσο, το ραντεβού δεν είχε την επιθυμητή εξέλιξη. 

Ζενεβιέβ ΜαζαρίFirst Datesειδήσεις τώρα