Τηλεόραση|29.04.2024 10:33

TV Queen: Εντυπωσιακή η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρεμιέρα του νέου ριάλιτι - Το μεγάλο έπαθλο και οι παίκτριες που κέρδισαν τις προτιμήσεις

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή το βράδυ το νέο λαμπερό ριάλιτι του OPEN, TV Queen με την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα καλησπέρισε τους τηλεθεατές και στη συνέχεια εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο οι 17 επίδοξες παρουσιάστριες θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση, ενώ συνομίλησε με τους συνεργάτες της που θα τη συνοδεύουν σε αυτήν την πορεία.

«Έχω αρκετό καιρό να βρεθώ μπροστά από κάμερα»

«Παίρνω μία ανάσα. Βλέπετε έχω αρκετό καιρό να βρεθώ μπροστά από κάμερα σε τηλεοπτικό πλατό και αυτό το τηλεοπτικό πλατό είναι ξεχωριστό. Δεν είναι για εμένα, ούτε για εμάς, αλλά για 17 ξεχωριστές διαγωνιζόμενες. Κάθε Κυριακή ζωντνά στις 21.00 θα βλέπετε εδώ να εξελίσσεται η πορεία των 17 κοριτσιών» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου σημειώνοντας παράλληλα πως το νέο σόου θα προβάλλεται και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.30.

Αμέσως μετά η παρουσιάστρια καλωσόρισε τα μέλη της κριτικής επιτροπής, τον Τάσο Τρύφωνος, την Έλενα Χριστοπούλου, την Κατερίνα Γκαγκάγκη, τον Παντελή Τουτουντζή και τον διευθυντή της σχολής, Ανδρέα Μικρούτσικο.

Το όλο νόημα μήνυμα της Ιωάννας Μαλέσκου

Με χαμόγελο και μια αγκαλιά υποδέχτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην πρεμιέρα του TV Queen στο Open την Κυριακή 28/4.

Η παρουσιάστρια και ο διευθυντής της σχολής, αντάλλαξαν θετικά σχόλια και λίγο πριν υποδεχτεί τις 17 διαγωνιζόμενες, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να στείλει ένα μήνυμα, για όσους της κρίνουν τώρα αλλά και στο παρελθόν.

«Όπως καταλαβαίνετε και το καταλαβαίνω εγώ πιο πολύ -γιατί θα μου πεις το έχεις ξανακάνει και έχεις υπάρξει ξανά σε τηλεοπτικό πλατό- πως γίνεται; Γίνεται γιατί όταν έχεις ανθρώπους να σε κρίνουν και συνήθως δεν σε καθοδηγούν, όλα είναι πιο δύσκολα» είπε με νόημα η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το μεγάλο έπαθλο για τη νικήτρια 

H νικήτρια θα κερδίσει ένα χρόνο συμβόλαιο με εταιρεία παραγωγής που «θα αναλάβει να φτιάξει σε αυτό το διάστημα το προφίλ της νικήτριας, να εξασφαλίσει εξώφυλλα και συνεντεύξεις, να φροντίσει το εμπορικό της προφίλ και του χρόνου θα συμμετέχεις την παρουσίαση σε εκπομπή του Open TV που θα της ταιριάζει», όπως αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του καναλιού, Τζόνι Καλημέρης.

«Τα κορίτσια θα έρθουν στα όρια τους»

Σε ό,τι αφορά λοιπόν, τους κριτές-καθηγητές είναι ο beauty and fashion expert, Παντελής Τουτουντζής, η εκπρόσωπος μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Τάσος Τρίφωνος και η «γκουρού της επικοινωνίας» όπως είπε η Μαλέσκου, Κατερίνα Γκαγκάκη. Η τελευταία καλωσόρισε την παρουσιάστρια στο OPEN TV, λέγοντας «δυο χρόνια σε περιμέναμε. Πολύ χαιρόμαστε που ήλθες».

Διευθυντής της σχολής είναι ο Αντρέας Μικρούτσικος, ο οποίο έντιμα προειδοποίησε ότι «τα κορίτσια θα έλθουν στα όρια τους. Έχουν μπει προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουν τον εγκλεισμό. Θα αντιμετωπίσουν όμως, τον εαυτό τους. Στην αρχή θα βλέπουν κάμερες και θα τις αντιλαμβάνονται. Μετά από λίγο θα τις ξεχάσουν και σε εκείνο το σημείο ο τηλεθεατής θα μπορεί να μετρήσει τους χαρακτήρες. Ο συναγωνισμός μπορεί να γίνει ανταγωνισμός».

«Στο γραφείο που έχω στο σπίτι όπου θα μείνουν τα κορίτσια, θα προσπαθήσω να είμαι όχι πυροδότης τους, αλλά συνεκτικός δεσμός, ώστε να έχουμε να καταφέρουν να εκφράσουν τον εαυτό τους και όχι την προετοιμασία που έχουν κάνει», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τα κορίτσια θα κρίνονται σε κάθε live από τους κριτές-καθηγητές. «Ο καθένας έχει γενικότερα διαφορετική άποψη και αισθητική. Άρα, όπως θα έλεγε ο Κασσελάκης «ο Θεός να βάλει το χέρι του»».

Το σχόλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σε σχόλιο του για παίκτρια που είναι φοιτήτρια διατροφολογίας και ψυχολογίας και θέλει να κάνει κοινωνικού περιεχομένου εκπομπή, ο Μικρούτσικος ‘εμφάνισε’ στο στούντιο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας στην Κατερίνα πως «έχεις ίδιο σύμβουλο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Γιατί συνέχεια κάνεις αυτό (τη χαρακτηριστική κίνηση των άκαμπτων χεριών σε γωνία 90 μοίρες, πάνω κάτω), που είναι η σταθερά του Κυριάκου».

Η διαγωνιζόμενη είπε «για να είμαι ειλικρινής, δεν τον έχω παρακολουθήσει. Ίσως η κίνηση να οφείλεται στο άγχος». Ο Μικρούτσικος απάντησε «το ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει μπορεί να με κάνει να σε συμπαθήσω».

Οι διαγωνιζόμενες που κέρδισαν τις προτιμήσεις των παικτριών

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, μετά την παρουσίαση τους που έκαναν και οι ίδιες μέσω βίντεο που ετοίμασαν με τη θεματολογία της επιλογής τους, η Τριανταφυλλιά κέρδισε τις περισσότερες προτιμήσεις των παικτριών, ως προς την απόδοση της στα tasks γιατί «είχε αυτοπεποίθηση και δεν έκανε κάποιο λάθος, ενώ μιλούσε πολύ γρήγορα».

Mαζί με την Καλομοίρα που ήρθέ στη δεύτερη θέση, είχαν ασυλία στη ψηφοφορία που ακολούθησε και μέσω της οποίας προέκυψαν τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση, καθώς υπήρχε ισοψηφία μεταξύ δύο παικτριών.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανακοίνωσε πως μια θα αποχωρήσει από το show πριν συμπληρώσει 48ωρο, με τρόπο που θα αποκαλυφθεί σήμερα στις 22.30.

«Tv Queen Live» κάθε Κυριακή στις 21.00 και Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 22:30 «ζωντανά» στο OPEN

OPENTV QueenΑνδρέας Μικρούτσικοςειδήσεις τώραΙωάννα Μαλέσκου