Τηλεόραση|10.05.2024 00:40

Eurovision 2024: Ο Γιωργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου έδωσαν το 12άρι στη Μαρίνα Σάττι

Newsroom

Ο B' Hμιτελικός της φετινής Eurovision τα είχε όλα: μοναδικές ερμηνείες, εντυπωσιακά εφέ, και αρκετές συγκινητικές στιγμές, καθώς οι αποστολές ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους και ανακοινώθηκαν οι χώρες που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό, με κάποιες συμμετοχές να μένουν εκτός παρά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

Η εκπρόσωπος της χώρας μας, Μαρίνα Σάττι προκρίθηκε στον τελικό, αφού εντυπωσίασε με το «ZARI» στη σκηνή της Eurovision 2024, παρά το γέγονος ότι - όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα- ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό ακουλούθησε θεραπεία προκειμένου να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και τα κατάφερε, αφού το κοινό δεν σταμάτησε να την αποθεώνει όσο χόρευε και τραγουδούσε στη σκηνή.

Οι πρώην παρουσιαστές της Eurovision, Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, είδαν τον Β' Ημιτελικό στην Αίγινα και βρήκαν έναν ξεχωριστό τρόπο να δείξουν στους Ελληνες που ζουν στο εξωτερικό πως μπορούν να ψηφίσουν την Ελλάδα και να δώσουν το 12άρι του κοινού.

Μ' έναν χαριτωμένο τρόπο, δώδεκα υπέροχα γατάκια οδήγησαν στο πολυπόθητο douze points! Κάθε γατάκι αντιπροσώπευε έναν βαθμό και περνούσε από τον Γιώργο Καπουτζίδη στη Μαρία Κοζάκου, καταλήγοντας σ' ένα καλάθι όπου μαζεύτηκαν όλα τα δώδεκα. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο ηθοποιός και σεναριογράφος έχει αρκετές γάτες στο σπίτι του.

 

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησαν την κάρτα του Β' ημιτελικού της Eurovision 2024 για να πλαισιώσουν το βίντεό τους, το οποίο ανέβασαν στο Instagram με μια χαριτωμένη λεζάντα:

«Λοιπόν παιδιά ακούστε! Αν ζείτε στο εξωτερικό, σε μια από τις χώρες που ψηφίζουν στον δεύτερο ημιτελικό και προφανώς θέλετε να ψηφίσετε τη Μαρίνα, στο video μας υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες με... ολοζώντανο γράφημα από 12 καταξιωμένους αναλυτές της EBU! Πάμε δυνατά για τελικό! Καλή επιτυχία Ελλάδα! Disclaimer: Κανένα ζώο δεν κακοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Απεναντίας, μετά έφαγαν ΚΑΙ κονσέρβα ΚΑΙ κροκέτα».

ΑίγιναΜαρίνα Σάττιειδήσεις τώραΓιώργος ΚαπουτζίδηςEurovision 2024EurovisionΜαρία Κοζάκου