Τηλεόραση|12.05.2024 03:49

Eurovision 2024: Το βίντεο που ανέβασε η Μαρίνα Σάττι για τη νίκη του Nemo στον διαγωνισμό

Newsroom

Η Ελβετία νίκησε στον μεγάλο τελικό της Eurovision που διεξήχθη στο Μάλμε της Σουηδίας το βράδυ του Σαββάτου 11/5. Το Nemo, ο πρώτος non binary νικητης του μουσικού διαγωνισμού, συγκέντρωσε 591 πόντους με το τραγούδι «The Code», και εξασφάλισε το βραβείο για τη χώρα του ενώ η Κροατία ήρθε δεύτερη αποσπώντας 547 πόντους. Ακολούθησε η Ουκρανία με 453 πόντους και τελευταία βγήκε η Νορβηγία με 16 συνολικά πόντους από κριτικές επιτροπές και κοινό.

Η ελληνική συμμετοχή τελικά δεν κατόρθωσε να μπει στην τελική δεκάδα και τερμάτισε στην 11η θέση με 126 βαθμούς, παρόλο που η Μαρίνα Σάττι έδωσε τον καλύτερο της εαυτό πάνω στην σκηνή. 

Παρόλα αυτά, η Μαρίνα Σάττι χάρηκε ιδιαίτερα με την νίκη του Nemo και δεν δίστασε να το εκφράσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Σάττι και το Nemo είχαν έρθει πολύ κοντά αυτή την περίοδο που βρίσκονταν στο Μάλμε για τη Eurovision και είχαν γίνει φίλοι.  Στην περιβόητη συνέντευξη Τύπου κάθονταν δίπλα δίπλα, ενώ σε πολλά στιγμιότυπα του διαγωνισμού εθεάθησαν να κάνουν παρέα. Ακόμα και στην πρόκρισή της στον Τελικό, κατά τον Β’ Ημιτελικό, την στιγμή που οι συμμετοχές είχαν στηθεί για να χαιρετήσουν την κάμερα, η Σάττι βρισκόταν μαζί με τον Nemo, παρά με την ελληνική αποστολή. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Ελβετία ήταν η χώρα που έδωσε το 12άρι της στην Ελλάδα.

Μόλις ανακοινώθηκε η νίκη της Ελβετίας, η Μαρίνα Σάττι δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται το Nemo στη σκηνή, όπου ανέβηκε για να παραλάβει το βραβείο και να ερμηνεύσει ξανά το «The Code», ενώ η ίδια φωνάζει δυνατά με ενθουσιασμό.

Eurovision 2024EurovisionΜαρίνα Σάττιειδήσεις τώρα