Άρης Καβατζίκης: Ξεσπά για τη μετάδοση της Eurovision - «Υπάρχει περίπτωση η ΕΡΤ να μας ζητήσει συγγνώμη;»
NewsroomΤον τελικό της Eurovision 2024 σχολίασαν από το Μάλμε της Σουηδίας, το βράδυ του Σαββάτου (11/5), ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι αν και είχαν λάβει ήδη αρκετά αρνητικά σχόλια για την παρουσίαση των ημιτελικών που προηγήθηκαν, δεν ήταν ιδιαιτέρως προσεκτικοί με αποτέλεσμα να μην αποφύγουν άλλη μια... γκάφα.
Οι δύο εκφωνητές έκαναν λάθη, μπέρδεψαν μέχρι και τη σειρά των χωρών και όταν ήταν η σειρά της βαθμολογίας των επιτροπών, ανέφεραν πως το Σαν Μαρίνο ενδεχομένως να δώσει 12 βαθμούς στην Ελλάδα, καθώς είναι και αυτό «νησιωτική χώρα»!
Ο δημοσιογράφος Αρης Καβατζίκης ξέσπασε μέσα από το Instagram κι αναρωτήθηκε αν η ΕΡΤ θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την κακή μετάδοση.
Η ανάρτηση
«Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση η ΕΡΤ να μας ζητήσει συγγνώμη για την τόσο κακή μετάδοση της Eurovision; Για τη συνεχή κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας; Για τα αστειάκια τύπου "σουβλατζίδικο"; Θα μας εξηγήσουν τα κριτήρια της επιλογής τους; Γιατί θα έπρεπε!
Υγ. Όταν στην εκδήλωση προλογίζει η διάδοχος του θρόνου της Σουηδίας, απλά μεταφράζεις και δεν φλυαρείς. “Την ξέρεις αυτή που δείχνει η κάμερα;”».
- Ινδία: 21χρονος φοιτητής καθάρισε μόνος του τον μολυσμένο ποταμό Ατζνάρ και κέρδισε διεθνή αναγνώριση
- Σοκαριστικό βίντεο: Σφοδρή σύγκρουση με Lamborghini που έτρεχε με 200 χλμ - Νεκροί πατέρας και γιος
- Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο κινηματογραφικός παραγωγός, Θάνος Λαμπρόπουλος - Η σημαντική διαδρομή του στον ελληνικό κινηματογράφο
- Τανάγρα: Το σενάριο της αιφνίδιας βλάβης στο μικροσκόπιο - Βίντεο από την πρόβα του Phantom πριν τη συντριβή