Ανδρέας Μικρούτσικος για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision: «Ήμασταν χαμένοι από χέρι»
NewsroomΛίγες ημέρες μετά το τέλος του τελικού της Eurovision 2024, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και σχολίασε την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής.
«Δεν μπορώ το σύνδρομο του μετά Χριστόν προφήτη. Εχω λαλήσει από πριν και μάλιστα κόντρα στο κίνημα το αποθεωτικό στα social για τη Μαρίνα. Είχα πει μπράβο στην ΕΡΤ για την επιλογή της Μαρίνας Σάττι αλλά είναι λάθος το κομμάτι.
Πιστεύω ότι η Μαρίνα αν έλεγε ένα νέου τύπου δημοτικό κομμάτι, με μια τετράφωνη χορωδία και παραδοσιακά όργανα και α καπέλα θα μιλάγαμε για την πρώτη τριάδα.
Μια τραγουδίστρια που δεν μπορεί να γεμίσει παρά μόνο με αισθαντικότητα τον χώρο. Η Κύπρια ήταν χορευτριάρα! Έχεις μία σκηνή που για να γεμίσει θέλει Μπεν Χουρ και τι είχαμε εμείς; Ένα μαντιλάκι;
Φτιάξαμε ένα τραγούδι που είναι κατασκευή και δεν είναι τραγούδι. Θέλανε να είναι Μάικλ Τζάκσον που δεν είναι. Ο Φωκάς το γύρισε στο μονοπλάνο και έγινε φτωχό. Ήμασταν χαμένοι από χέρι» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
- Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
- Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
- Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;