Τηλεόραση|09.04.2019 15:29

Μουτσινάς - Στάη: O «αρραβώνας» στο στούντιο (vid)

Newsroom

Το μεσημέρι της Δευτέρας (8/4), η Έλλη Στάη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Για την παρέα» και μίλησε για όλα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open TV, δεν δίστασε και παρουσίασε στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, ένα εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων. 

«Κυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας, είναι το δελτίο «για την παρέα» μάλλον στην νοηματική θα γίνει, εγώ είμαι η Έλλη Στάη και εγώ ο Νίκος Μουτσινάς. Τι θα κάνουμε μαζί; Θα δούμε νέα σε τίτλους ειδήσεων», ήταν τα πρώτα λόγια με τα οποία οι δύο παρουσιαστές καλωσόρισαν τους τηλεθεατές του Open μετά τα διαφημιστικά μηνύματα. Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές κάθισαν στις δύο μπλε πολυθρόνες της μεσημεριανής εκπομπής και μίλησαν για τη δημοσιογραφία, την τηλεόραση, αλλά και την προσωπική ζωή της Έλλης Στάη. 

«Ήμουν αυστηρή ως μητέρα. Και τώρα φωνάζω. Παντού. Μία εκρηξούλα τη ρίχνω», ανέφερε αρχικά η anchorwoman και συμπλήρωσε: «Εγώ θα έκανα για ψυχαγωγία; Δεν θα έκανα. Δεν μπορώ να κάνω αυτά που έκανες εσύ (Νίκος Μουτσινάς) προηγουμένως. Άλλο να έχεις χιούμορ κι άλλο να μπορείς να κάνεις ψυχαγωγία. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Εμένα μου βγαίνει κάτι πιο σοβαρό. Ο δράκουλας με τα δοντάκια. Επειδή μου βγαίνει αυτό, θα έπρεπε να κάνω δημοσιογραφία και μάλιστα σκληρή. Όχι χαριτωμένη. Όταν ξεκίνησα μου είπαν κι εμένα, όπως σε όλες τις κοπέλες της εποχής εκείνης, να κάνω γυναικεία θέματα. Λέω εγώ γυναικεία θέματα; Ούτε καν!».   

Για τη νέα βραδινή εκπομπή, Open Mind, που παρουσιάζει κάθε Πέμπτη στις 23:00 στο κανάλι της Παιανίας, η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης ανέφερε: «Εγώ θα μπορούσα να είχα γίνει ψυχαναλυτής. Καταρχήν, θα πρέπει τον άλλον να τον έχεις ψάξει, να τον έχεις μάθει. Δεν αντιμετωπίζεις τον κάθε άνθρωπο με τον ίδιο τρόπο. Εάν δεν ήταν προεκλογική περίοδο θα βλέπαμε πολλές άλλες προσωπικότητες εκτός πολιτικής».  Επικό στιγμιότυπο στη διάρκεια της συνέντευξης ήταν όταν ο Νίκος Μουτσινάς έπεσε στα γόνατα και ζήτησε από την Έλλη Στάη να τον παντρευτεί, έχοντας καταλήξει μετά από πολλά συμπεράσματα ότι ταιριάζουν απόλυτα. 

Open TVΝίκος ΜουτσινάςΈλλη ΣτάηΓια την παρέα