Τηλεόραση|09.04.2019 22:41

Ράντου: Δεν πήραμε ποτέ σοβαρά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» (vid)

Newsroom

Πριν από μερικές ημέρες, ο Χάρης Ρώμας είχε βρεθεί στην εκπομπή Dot και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», που παίζεται ακόμα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε επανάληψη. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, που ήδη έχει ξεκινήσει να γράφει νέα επεισόδια για το «Καφέ της Χαράς», ενώ κατεβαίνει και υποψήφιος στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για την Ελένη Ράντου και την άποψή της για το σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο ηθοποιός είπε ότι είναι δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες και ότι η Ελένη Ράντου του έκανε... bullying, με διάφορα σχόλια σχετικά με το σίριαλ και το πώς θα επηρεάσει την καριέρα τους στο θέατρο: «Παλιά, αισθανόμουν ένοχος για την επιτυχίας της σειράς. Που ήταν κοινή με την Ελένη Ράντου, η οποία είναι και φίλη μου. Είμαστε άλλοι χαρακτήρες. Η Ελένη είχε τα δικά της απωθημένα, τα οποία μου μετέφερε αυτούσια. Αν συνεχίσει να μεταδίδεται αυτό θα είμαστε γέροι με το «πι» και θα μας λένε η γκαρσόνα και η κατακουζίνα. Πώς θα κάνουμε ρεπερτόριο στο θέατρο αν παραμείνεις ο Βυζαντινολόγος με το αποχετευτικό σύστημα». 

Λίγες μέρες αργότερα, η Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στην Κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και στις τηλεοπτικές επιτυχίες «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Σαββατογεννημένες».

«Το Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν ένα παιδικό πάρτι. Ήταν μια πενταήμερη εκδρομή. Ξυπνάγαμε και πηγαίναμε εκδρομή. Αυτό γινόταν για δυο χρόνια. Ήταν μια ψυχική ανάταση. Δεν το πήραμε ποτέ σοβαρά. Δε θεωρήσαμε ποτέ ότι κάναμε κάτι σπουδαίο. Και αυτό το πράγμα αποτυπώθηκε, όπως φαίνεται γιατί ήταν αλογόκριτο. Ήταν μια ανέμελη στιγμή όλων. Ότι «παιδί» είχαμε μέσα μας, το καταθέσαμε εκεί», δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός. 

Κωνσταντίνου και ΕλένηςΕλένη Ράντου