Διακοπή λόγω Πάσχα για το MasterChef
Φωφώ ΜπόνιουΣύμφωνα με τον προγραμματισμό του Star, ο διαγωνισμός μαγειρικής MasterChef θα βγάλει στον αέρα τη Μεγάλη Εβδομάδα μόνο δύο επεισόδια - Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη για να επανέλθει στις οθόνες μας τη Δευτέρα toy Πάσχα με νέο επεισόδιο.
Σημειωτέον ούτε και την Κυριακή του Πάσχα θα προβληθεί master class.
ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (10/4)
Η ομαδική δοκιμασία θα αρχίσει απόψε (STAR, 21.00) επεισοδιακά για τους δύο αρχηγούς των ομάδων, το Μανώλη και το Σταμάτη.
Το ιστορικής αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο Hilton Αθηνών θα φιλοξενήσει την κουζίνα του MasterChef, σε μια αναμέτρηση όλο εκπλήξεις.
Αρχηγοί και υπαρχηγοί θα κληθούν να συντονιστούν για ένα μενού σε κοσμοπολίτικο ύφος και να παρουσιάσουν τα πιάτα τους σε κανονικούς ρυθμούς εστιατορίου!
Οι δύο ομάδες δεν φτάνει όμως να δημιουργήσουν νόστιμα και όμορφα πιάτα. Θα κριθούν και για τη συνολική τους στάση, τον επαγγελματισμό τους αλλά και τον τρόπο εργασίας τους.
- Τραμπ: Ο πόλεμος θα μπορούσε να τελειώσει αν το Ιράν τηρήσει τα συμφωνηθέντα
- Βίντεο-σοκ από τη δολοφονία του 21χρονου στην Αμμουδάρα: Τον πυροβόλησε 6 φορές και μετά τον κλωτσούσε
- Τέλος από τη Θεσσαλονίκη η Ryanair - Η ενημέρωση στους εργαζόμενους
- «Ο δόκτωρ, του δόκτωρ - South Eastern κι εσείς»: Μαθήματα... κλίσης έκανε η Κωνσταντοπούλου στον Μηταράκη