Διακοπή λόγω Πάσχα για το MasterChef
Φωφώ ΜπόνιουΣύμφωνα με τον προγραμματισμό του Star, ο διαγωνισμός μαγειρικής MasterChef θα βγάλει στον αέρα τη Μεγάλη Εβδομάδα μόνο δύο επεισόδια - Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη για να επανέλθει στις οθόνες μας τη Δευτέρα toy Πάσχα με νέο επεισόδιο.
Σημειωτέον ούτε και την Κυριακή του Πάσχα θα προβληθεί master class.
ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (10/4)
Η ομαδική δοκιμασία θα αρχίσει απόψε (STAR, 21.00) επεισοδιακά για τους δύο αρχηγούς των ομάδων, το Μανώλη και το Σταμάτη.
Το ιστορικής αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο Hilton Αθηνών θα φιλοξενήσει την κουζίνα του MasterChef, σε μια αναμέτρηση όλο εκπλήξεις.
Αρχηγοί και υπαρχηγοί θα κληθούν να συντονιστούν για ένα μενού σε κοσμοπολίτικο ύφος και να παρουσιάσουν τα πιάτα τους σε κανονικούς ρυθμούς εστιατορίου!
Οι δύο ομάδες δεν φτάνει όμως να δημιουργήσουν νόστιμα και όμορφα πιάτα. Θα κριθούν και για τη συνολική τους στάση, τον επαγγελματισμό τους αλλά και τον τρόπο εργασίας τους.
- Πολύμηνη η διαρροή στο εργοστάσιο Βιολάντα και εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις προπανίου - Οι ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής
- Η νταλίκα λειτούργησε σαν «ξυράφι»: Τα 4 πιθανά σενάρια για τα αίτια της σύγκρουσης όπου έχασαν τη ζωή τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
- Ένταση για τα Ίμια στη Βουλή: Ο Λαζαρίδης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «γκριζάρισε» το Αιγαίο
- Τρόμος σε αεροσκάφος της British Airways: Η στιγμή που τροχός πέφτει κατά τη διάρκεια της απογείωσης