Βάσια Τριφύλλη: Μίλησε για την περιπέτειά της με τον καρκίνο - «Θα ήταν αφύσικο να μη φοβηθώ»
NewsroomΜια αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Βάσια Τριφύλλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day».
Για την περίοδο που διαγνώσθηκε με καρκίνο μίλησε η 81χρονη ηθοποιός θέλοντας να παρακινήσει και άλλο κόσμο που δίνει παρόμοια μάχη με εκείνη.
«Τον είδα σαν μαλ...»
«Όταν έπαθα καρκίνο, όλη η Ελλάδα μου έστελνε εικόνες. Θα ήταν αφύσικο να μην φοβηθώ» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Όμως, τον είδα σαν μαλ.... Δηλαδή άντε τώρα κάνε πιο εκεί. Σε αυτό το στιλ. Και τελικά ήταν έτσι, γιατί έφυγε ο κακομοίρης. Τρομοκρατήθηκε… Όλος ο κόσμος δίπλα μου ήταν καταρρακωμένος και εγώ δεν είχα πεθάνει ακόμα», συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στο εγγόνι της: «Δεν έχω κάνει παιδί στη ζωή μου αλλά βρήκα παιδί, την κόρη μου. Η μεγαλύτερη επιτυχία της κόρης μου ήταν ο γιος της. Κατουριέμαι από τη χαρά μου».
Κλείνοντας τη συνέντευξη μίλησε και για το μεγάλο έρωτα της ζωής της: «Παντρεύτηκα μια φορά και κράτησε 5 χρόνια. Ερωτεύτηκα του πατώματος. Δεν έχει γεννηθεί ο άνδρας που θα είναι ο απόλυτος έρωτάς μου. Δεν φέρθηκα σωστά στους άνδρες της ζωής μου γιατί είμαι ζαβολιάρα».
- Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας - Η απόφαση Χαρδαλιά και οι 5 περιοχές σε «Red Code»
- Μακρόν κατά Τραμπ: Η Ευρώπη προτιμά τον σεβασμό και όχι τους νταήδες - Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε το «μπαζούκα»
- Ζάκυνθος: Μαθητής πήγε στο σχολείο με πιστόλι - Προσήχθησαν ο ίδιος και ο πατέρας του
- Μικέλα Χαρτουλάρη στο ethnos.gr: «Η νέα γενιά δεν έχει χώρο να ζήσει, να διαμαρτυρηθεί - Πνίγεται ανάμεσα σε υψηλά ενοίκια και κρατική βία»