Τηλεόραση|12.04.2019 12:26

Παίκτρια του Survivor: «Ελπίζω να χωρίσουν ο Βασάλος με την Ευρυδίκη» (vid)

Newsroom

Η Sabriye Sengul είχε συζητηθεί αρκετά πριν από δύο χρόνια, εξαιτίας του σφοδρού της έρωτα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Μάλιστα, στο κοινό πάρτι της ελληνικής και τουρκικής ομάδας, η ίδια φλέρταρε τον Έλληνα παίκτη με τζατζίκι και εκείνος ανταπέδωσε με ένα λουλούδι κι ένα φιλί στο μάγουλο.

Η είσοδος της Sabriye στο «Survivor Ελλάδα – Τουρκία» πριν λίγο καιρό, έφερε πάλι στο προσκήνιο το σκηνικό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Στο χθεσινό επεισόδιο (11/4), η Τουρκάλα μποξέρ ρώτησε τους Έλληνες συμπαίκτες της για τον Κωνσταντίνο, την ενημέρωσαν πως πλέον έχει σχέση με την Ευρυδίκη και η Sabriye απάντησε πως ελπίζει να χωρίσουν.

«Έχετε έναν Βασάλο, Κωνσταντίνος Βασάλος. Μακάρι να ήταν εδώ», ανέφερε αρχικά η Sabriye. Ο Τόνι την ενημέρωσε πως ο παρουσιαστής του Open TV έχει σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την Τουρκάλα να απαντάει: «Ελπίζω να χωρίσουν. Δεν καταλαβαίνω, πριν έρθω εδώ με ρωτούσε τι κάνω και μετά έκανε δεσμό με την Ευρυδίκη». Όταν ο Κυριάκος της είπε πώς μπορεί τώρα να έχουν και μωρό, γελώντας είπε: «Έχουν μωρό; Είναι έγκυος; Θα χωρίσουν αυτοί…». 

Στη συνέχεια δήλωσε στους συμπαίκτες της πως δεν της αρέσει που έχει φτάσει στην ηλικία των τριάντα και είναι ακόμη ανύπαντρη, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να βρει σύντροφο μέσα στο «Survivor 3».

Κωνσταντίνος ΒασάλοςSurvivor