Τηλεόραση|13.04.2019 18:00

MasterChef 3: Η Σπυριδούλα ξεσπά σε κλάματα και το Twitter «παίρνει φωτιά» (pics)

Newsroom

Έξαλλη έγινε η Σπυριδούλα του MasterChef 3, όταν αφού ισοψήφισε με την Εύα, ο Σταμάτης τη διάλεξε ως τρίτη υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση

Η Σπυριδούλα έπαθε σοκ και δεν μπόρεσε να αντέξει την απόφαση του Σταμάτη. Πρώτον γιατί έστειλε εκείνη στον τάκο, αλλά και επειδή θα μείνουν στο παιχνίδι παίκτες που μπήκαν πριν από 10 μέρες, ενώ θα έφευγε κάποιος από τους τρεις που είναι από την αρχή μέσα στο παιχνίδι.  Ο Πάνος σχολίασε ότι ο Σταμάτης σκέφτεται πολύ περίεργα, αλλά και ο Ζαχίρ δεν φάνηκε να καταλαβαίνει το σκεπτικό του παίκτη. 

Η Σπυριδούλα κατέρρευσε, άρχισε να κλαίει και πέταξε τη φράση «Π@τ@ν@ γίνανε όλα».

Λίγο αργότερα ο Σταμάτης Κωβαίος αποχώρησε από το MasterChef 3, μαγειρεύοντας επίτηδες ένα κακό πιάτο. Ήθελε να αφήσει την Σπυριδούλα και τον Πάνο να προχωρήσουν στο παιχνίδι, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που έχει παρουσιαστεί στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο Σταμάτης ζήτησε συγγνώμη από τους κριτές και είπε ότι τον έχει κουράσει το γεγονός ότι κρύβονται ορισμένοι παίκτες πίσω από τους άλλους, θεωρώντας πως δεν γίνεται να μην παίρνουν την ευθύνη στην τελική φάση του MasterChef 3.

Τα κλάματα της Σπυριδούλας - «Έχω χρέη»

Η Σπυριδούλα τόνισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει χαρακτήρα ακόμα και αν οι τηλεθεατές την θεωρούν αντιπαθητική και την αποκαλούν «σατανά». Μάλιστα, τόνισε ότι όλοι θέλουν την πρωτιά, αλλά μόνο η ίδια το εκφράζει δημόσια. Κλαίγοντας παραδέχτηκε on camera πως δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύσκολη ζωή της, όπως είπε.

Μίλησε και για τον σύντροφό της, τον Απόστολο, που όπως είπε, τα δέκα χρόνια που είναι στο πλευρό της, έχει περάσει πολύ δύσκολα μαζί της. Αναφέρθηκε επίσης στα χρέη της από μαγαζιά, μίλησε για τον χωρισμό των γονιών της αλλά και για τον γάμο της που επίσης με δυσκολία προσπαθεί να οργανώσει.

«Έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που έχει περάσει τα πάνδεινα μαζί μου επειδή είμαι προβληματικιά» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι τα παιδιά της θέλει να μεγαλώσουν με άνεση και όχι με χρέη. Η Σπυριδούλα ήταν πολύ ταραγμένη, καθώς ένιωθε πως απειλείται προς αποχώρηση από το Master Chef. Όπως είπε, το θεωρούσε πολύ πιθανό να φύγει από το ριάλιτι μαγειρικής, για το οποίο πάσχισε πολύ.

To Twitter σχολιάζει τα δάκρυα της Σπυριδούλας  

Δείτε τα σχόλια του Twitter για το ξέσπασμα της Σπυριδούλας:

T
T
T
T
T

T
T
T

MasterChef 2019MasterChef