Τηλεόραση|15.04.2019 12:19

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντάει για τη σχέση της με τον Βαρβέρη (vid)

Newsroom

Ο Mr Travel Νίκος Κοκλώνης ταξίδεψε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, την πανέμορφη Μαδρίτη και η αποκαλυπτική συνάντησή τους προβλήθηκε στο επεισόδιο του «Celebrity Travel» της Κυριακής 14 Απριλίου. 

Η Κωνσταντίνα κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό, μίλησε στον Νίκο Κοκλώνη για παλιότερες συνεργασίες της ξεκαθαρίζοντας παρεξηγήσεις και ανασκευάζοντας φήμες, αποκάλυψε τα ρίσκα που πήρε, τις αλλαγές που έκανε και τα μελλοντικά της σχέδια. Για τις φωτογραφίες από νυχτερινό κέντρο που αποκάλυψε στην εκπομπή του ο Πέτρος Κωστόπουλος, στις οποίες η  παρουσιάστρια διασκεδάζει με τον Φίλιππο Βαρβέρη, η Σπυροπούλου είπε ότι οι άνθρωποι που δεν ασχολούνται με τα media δεν είναι υποχρεωμένοι να αντέχουν τη δημοσιότητα: «Εμένα η δουλειά μου είναι επιλογή μου. Για τους ανθρώπους που κάνουμε παρέα δεν είναι επιλογή τους. Οπότε πολλές φορές δεν έχουν σκεφτεί τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει το οτιδήποτε». 

T

Αναφορικά με το ποιους άντρες βρίσκει σέξι, απάντησε τους μάγειρες, αναφέροντας τον Άκη Πετρετζίκη και τον Πάνο Ιωαννίδη. Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει για την εκτίμηση που τρέφει στην Ναταλία Γερμανού, αλλά δήλωσε την προτίμησή της στη Σίσσυ Χρηστίδου για να πάει διακοπές μαζί της.

Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά σχολίασε τη συνέντευξη ειδικά το σημείο όπου η Σπυροπούλου είπε ότι τρώει το φαγητό της και Ζιζέλ δεν είναι γιατί έχει καμπύλες.

Η «Queen Dina» μαζί με τον Νίκο επισκέφθηκαν την Plaza Real στην καρδιά της πόλης, το ιστορικό Δημαρχείο, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Atocha, τη σημαντικότερη πλατεία PUERTA DE SOL, το μοναδικό ναό του Ντέμοντ, το εστιατόριο TOROS. παρακολούθησαν Ταυρομαχία στην Αρένα Λας Βέντας και γεύτηκαν το αγαπημένο γλυκό των Μαδριλένων, τα περίφημα churros, ένα είδος λουκουμάδων, αλλά και το παραδοσιακό έδεσμα Bocadillos de calamares.

Νίκος ΚοκλώνηςOpen TVΚωνσταντίνα Σπυροπούλου