Τηλεόραση|04.05.2019 18:57

YFSF: Νικητής ο Παναγόπουλος και το ντεκολτέ της Κατερίνας Στικούδη (vid)

Newsroom

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «48 ώρες», Βαγγέλης Παναγόπουλος, που υποδύθηκε τον Willy William στο YFSF και τραγούδησε την μεγάλη επιτυχία «Ego», ενθουσίασε τόσο με τη μεταμόρφωσή του όσο και με την ερμηνεία του. Κέρδισε μάλιστα την πρώτη θέση στο σόου που έφτασε στη φάση των προημιτελικών. Τον ίδιο τον Willy William είχε φιλοξενήσει πρόσφατα ο Νίκος Κοκλώνης στο σόου του Open TV, «It's Show Time».

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος πήρε τέσσερα 12αρια από τους κριτές, πήρε τις περισσότερες θετικές ψήφους από τους συμπαίκτες του και το 12αρι του κοινού.

Δημήτρης Σταρόβας για Κατερίνα Στικούδη: Οι ψηλές είναι για την παρέλαση και οι κοντές για το κρεβάτι

«Φωτιά» στη σκηνή του YFSF έβαλε το βράδυ της Κυριακής το ντεκολτέ της Κατερίνας Στικούδη, που κλήθηκε να υποδυθεί την μικροσκοπική Kylie Minogue και το τραγούδι της «Can't Get You Out Of My Head». Η Στικούδη φόρεσε παρόμοια λευκή ολόσωμη φόρμα και ήταν τόσο εντυπωσιακή, ώστε να προκαλέσει το σχόλιο του Δημήτρη Σταρόβα: «Θα σας πως ένα ρητό που μου αρέσει και λέω: Οι ψηλές είναι για την παρέλαση και οι κοντές για το κρεβάτι». Η Κατερίνα Στικούδη με τη φράση: «Αυτό δεν ισχύει. Όλοι είναι για όλα».

YFSF