Grand Hotel: Η πρεμιέρα προκάλεσε ενθουσιασμό στους τηλεθεατές - Αποθέωση για τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη
NewsroomΗ πολυαναμενόμενη νέα σειρά του ANT1 «Grand Hotel» έκανε εχθές, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, πρεμιέρα στην prime time ζώνη του σταθμού, με τον κόσμο να εκφράζει στα social media τον ενθουσιασμό του για την υπόθεση αλλά και τους ηθοποιούς της σειράς.
Πάρτι στήθηκε στο X (πρώην Twitter) με τους πρωταγωνιστές της σειράς να δεσπόζουν στο σχολιασμό των χρηστών και ένα ρόλο να κλέβει την παράσταση, αυτόν της Δάφνης Λαμπρόγιαννη.
Η προτίμηση του κοινού φάνηκε και στο σύνολο της τηλεθέασης με τη σειρά να χάνει οριακά τη μάχη από τη «Γη της Ελιάς».
Κουκουράκης, Χάσκα και Λαμπρόγιαννη ξεχώρισαν
Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια για το Γιάννη Κουκουράκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως Πέτρος στη σειρά, αλλά και για την Καλλιόπη Χάσκα και το Γιώργο Γεροντιδάκη, οι οποίοι φλερτάρουν και φαίνεται να ξεχωρίζουν στην εκτίμηση των τηλεθεατών.
Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ξεχώρισε με τον ιδιαίτερο ρόλο της χήρας Κυβέλης Γαζή.
- Σχέδιο-εξπρές από τις ΗΠΑ για αποχώρηση από την Ευρώπη - Διαδικασία ετών «βλέπει» το ΝΑΤΟ
- «Τρικυμία» από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τέλος η ΚΟ της Νέας Αριστεράς με την έξοδο των «7» - Φόβος για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ
- Πώς ο 27χρονος-«εφιάλτης» των Airbnb μετέτρεπε τα σπίτια σε «εργοτάξια» και έστηνε παγίδες με fake μισθωτήρια
- Εφιάλτης στην Ευρώπη: Εκρηκτική αύξηση 400% στην κακοποίηση παιδιών μέσω AI