Γιώργος Μαζωνάκης για ομοφοβικά σχόλια: «Τους γράφω στα @@@ μου»
NewsroomΤο The Voice επέστρεψε δυναμικά με τα Live Cross Battles, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Σε αυτή τη φάση του μουσικού διαγωνισμού, 16 διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στη σκηνή σε ζευγάρια, αποτελούμενα από αντίπαλες ομάδες των coaches, διεκδικώντας μια θέση στον ημιτελικό.
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και ο Aaron Sibley από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι «Stay» της Ριάνα, ενώ ο Κωνσταντίνος Δάλλας, από την ίδια ομάδα, τραγούδησε το «Αλλάξανε τα γούστα σου». Το κοινό τελικά επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι τον δεύτερο.
Ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης, αφού συνεχάρη τον Κωνσταντίνο, απευθύνθηκε στον Aaron, κάνοντας αναφορά στα ομοφοβικά σχόλια που έχει δεχτεί: «Όσοι στέλνουν τέτοια μηνύματα δεν είναι ευτυχισμένοι. Αυτό είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό σου. Εύχομαι να το ξεπεράσουν».
Ο Γιώργος Μαζωνάκης, από την πλευρά του, πρόσθεσε: «Εγώ θα έλεγα κάτι άλλο: στα @@@ μας για αυτούς που στέλνουν κακά μηνύματα».
- Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Οι πρώτες απώλειες για τις ΗΠΑ - Πολύνεκρη επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, ενεργοποιήθηκε το «Iron Dome»
- «Πόλεμος» Σαμαρά - Μαξίμου: Η Chevron, το «κλειδί» του Ελεγκτικού Συνεδρίου και το σχέδιο για το νέο κόμμα
- «Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
- Μια φανέλα, μια ιστορία, ένας αιώνας ζωής - Τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής επετειακής εμφάνισης για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ