Τηλεόραση|16.02.2025 11:40
Άννα Βαγενά: Δάκρυσε όταν άκουσε το τραγούδι «Εμείς οι δυο» του Λουκιανού Κηλαηδόνη
NewsroomΙδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ήταν η Άννα Βαγενά σε αφιερωματική εκπομπή για τον αγαπημένο της σύζυγο, Λουκιανό Κηλαηδόνη.
Η ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν ακούστηκε το τραγούδι «Εμείς οι δυο», ένα ανέκδοτο κομμάτι του αείμνηστου τραγουδοποιού.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Παρέα» με τον Γιώργο Κουβαρά, η Άννα Βαγενά άφησε το συναίσθημα να την κατακλύσει, ενώ στο τέλος τραγούδησε συγκινημένη λίγους στίχους από το αγαπημένο της τραγούδι.
Μια εκπομπή γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση, που παρουσίασε ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού. Τα παιδικά και μαθητικά χρόνια του Λουκιανού, τα πρώτα του τραγούδια, Τα Μικροαστικά, το Πάρτυ στη Βουλιαγμένη και η αγάπη του για την Αμερική.
Διαβάστε ακόμη
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Ήθελε να χωρίσει να φύγει, αλλά δεν είχε πού να πάει» - Προθεσμία στον 41χρονο
- Ούτε ευρώ από τον περασμένο Αύγουστο οι γιατροί της Αθήνας για το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» - Οι καταγγελίες
- «Προγραμματισμένοι» για καταστολή με στρατιωτικό εξοπλισμό: Η ακτινογραφία της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα
- Και επίσημα τέλος στην ΚΟ της Νέας Αριστεράς - Το σχόλιο Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα