Eurovision 2025: Την Παρασκευή 14 Μαρτίου η κυκλοφορία του βίντεο κλιπ της Αστερομάτας
NewsroomΤην Παρασκευή 14 Μαρτίου 2025, το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Αστερομάτα», με το οποίο η Klavdia θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2025, θα προβληθεί για πρώτη φορά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ1.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η Klavdia θα μιλήσει για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ και την προετοιμασία για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, ενώ μαζί της στο στούντιο θα βρίσκονται οι παρουσιαστές Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά, καθώς και η δημοσιογράφος Κέλλυ Βρανάκη.
Μετά τη μετάδοση από την ΕΡΤ1, το βιντεοκλίπ θα είναι διαθέσιμο στο ERTFLIX και στο YouTube κανάλι της ΕΡΤ. Το τραγούδι υπογράφουν οι Arcade και Klavdia στη μουσική, ενώ οι στίχοι ανήκουν στους πρώτους. Τη σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ ανέλαβε ο George Mpenioudakis.
Τις προάλλες ανακοινώθηκε επίσης, ότι η «Αστερομάτα» θα παρουσιαστεί στη σκηνή της Eurovision 2025, που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας, από 13 έως 17 Μαΐου, με σκηνική επιμέλεια του Φωκά Ευαγγελινού.
Ο Φωκάς Ευαγγελινός αναλαμβάνει τον ρόλο του creative director της ελληνικής συμμετοχής, συνεργαζόμενος με τη νεαρή τραγουδίστρια για την οπτικοποίηση του τραγουδιού. Έχει εμπειρία στη σκηνοθεσία και τη χορογραφία συμμετοχών σε προηγούμενες διοργανώσεις, με δύο νίκες, μεταξύ των οποίων το «My Number One» της Έλενας Παπαρίζου το 2005.
- Καρυστιανού: «Έχουμε στοιχεία για οργανωμένο σχέδιο για να πάρουν και να διαλύσουν το κίνημα»
- Μητσοτάκης σε Τουρκία: «Έτοιμοι να προασπίσουμε ανά πάσα στιγμή τις περιοχές ελληνικής κυριαρχίας»
- Επιστολή Ογκολόγων στον Γεωργιάδη: «Αναλάβετε πρωτοβουλία άμεσα και δώστε λύσεις»
- «Έφυγε» ο μικρός Δημήτρης που έδινε μάχη με το νευροβλάστωμα - Το «αντίο» του Τάσου Χατζηγιοβάνη