Eurovision 2025: Η Τζένη Θεωνά θα ανακοινώσει το 12άρι της κριτικής επιτροπής
NewsroomΜέσα από δελτίο τύπου της ΕΡΤ έγινε γνωστό το πρόσωπο που τη βραδιά του τελικού της Eurovision, το Σάββατο 17 Μαΐου, θα εκφωνήσει τους 12 πόντους της ελληνικής επιτροπής.
Η επιλογή της δημόσιας τηλεόρασης
Η Τζένη Θεωνά είναι εκείνη που επιλέχθηκε από την ΕΡΤ για να πει το περιβόητο «douze points» τη βραδιά του Μεγάλου Τελικού. Η ηθοποιός βρίσκεται στο δυναμικό της ΕΡΤ, καθώς έπειτα από την παρουσίαση της εκπομπής «Μαμά-δες» πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στην κωμική σειρά «Μαμά στα Κρυφά».
Υπενθυμίζουμε ότι τη μετάδοση των τριών σόου θα πραγματοποιηθεί από τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου.
Η ΕΡΤ ανακοίνωσε επίσης ότι η ειδική εκπομπή «Eurovision Night» θα μεταδοθεί και φέτος με παρουσιάστρια την Τζένη Μελιτά. Η ειδική αυτή εκπομπή θα είναι ζωντανή τις τρεις βραδιές πριν τα μεγάλα σόου στις 21:00 βάζοντας τους τηλεθεατές στον ρυθμό της Eurovision.
- Αγωνιστικό έφερε τούμπες και παρέσυρε θεατές σε ράλι στο χώμα - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
- Γεωργιάδης κατά Σαλμά μετά τις αιχμές περί νέας δικογραφίας για την Υγεία
- Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Σηκώθηκε ήδη τσουνάμι - «Εκκενώστε παράκτιες περιοχές»
- Χαϊδάρι: 13χρονη έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη