Τηλεόραση|22.06.2020 16:57

Ελένη Φουρέιρα: Σε ποια εκπομπή θα εμφανιστεί πριν φύγει για τη Eurovision;

Newsroom

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν η περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό. Η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό show της Τουρκίας και τώρα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Ισραήλ, προκειμένου να εμφανιστεί ως guest στον τελικό στις 18 Μαΐου.

Η Φουρέιρα προετοιμάζεται για να βρεθεί ξανά στο stage της Eurovision, μαζί με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka, για να ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007. Μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες θα ερμηνεύσει το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision το 1979.

T

Λίγο πριν αναχωρήσει όμως πρόκειται να εμφανιστεί σε μια εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Και αυτή είναι η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την Παρέα», στο Open Tv, η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία τη φετινή σεζόν.

Τη Δευτέρα (6/5), η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής για να συναντήσει από κοντά τον Νίκο Μουτσινά. Εκτός από την συνέντευξη που κάνει κάθε φορά ο παρουσιαστής δεν θα λείπουν και οι προκλήσεις. Νίκος και Ελένη πρόκειται να αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων από το οποίο κανείς δε θέλει να βγει χαμένος.

T

Στο μεταξύ στην σκηνή της Eurovision έγιναν οι πρώτες τεχνικές πρόβες της Τάμτα με το «Replay» για την Κύπρο και της Κατερίνας Ντούσκα με το «Better Love» για την Ελλάδα.  

Νίκος ΜουτσινάςΕλένη Φουρέιρα