Τηλεόραση|06.05.2019 15:02

Κουμπάρα σε κρητικό γάμο η Μαρία Μενούνος - Αποκλειστικά πλάνα (vid)

Newsroom

Η διάσημη Ελληνο-αμερικανίδα Μαρία Μενούνος έγινε κουμπάρα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Λάμψη, αστραφτερά χαμόγελα και άρωμα Αμερικής γέμισε ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου, στο Ηράκλειο Κρήτης όπου η Ήρα Βουτσαλά και ο Σωτήρης Κυρανάκος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. 

Τα φλας και τα βλέμματα των καλεσμένων έκλεψε η διάσημη κουμπάρα! Η 40χρονη παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τους νεονύμφους, ενώ τους ευχήθηκε να θυμούνται πάντα με πόση αγάπη άρχισαν την κοινή τους ζωή. Ο Σωτήρης και η Ηρακλειώτισσα Ήρα είχαν παντρέψει πριν από έναν χρόνο την Μενούνος και τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο, ο οποίος φυσικά βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του στο Ηράκλειο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και πρόσωπα της ελληνικής showbiz, όπως η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς και ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγο του, ενώ στο τραπέζι του γάμου βρέθηκε και ο Γιώργος Τσαλίκης διασκεδάζοντας τους προσκεκλημένους.

Αποκλειστικά πλάνα και συνέντευξη της Μαρίας Μενούνος παρουσίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open TV.

Επίσης, κουμπάρος του ζευγαριού είναι και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης. Μετά την τέλεση του μυστηρίου η πανέμορφη Μαρία Μενούνος σε δηλώσεις της στην ΚΡΗΤΗ TV, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στο ζευγάρι και σύντομα να έρθει ο ερχομός και ενός μωρού.

Ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν θα μπορούσε παρά να γεμίσει το προφίλ της με αναρτήσεις από το ταξίδι της στην Κρήτη. Η Μαρία Μενούνος, που παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο χωριό της στο Άκοβο Αρκαδίας, λατρεύει την Ελλάδα και το διαφημίζει όπου βρεθεί. Η φωτογραφία που χαρακτηρίζει τη λατρεία της για τις ελληνικές θάλασσες είναι αυτή που ανήρτησε στο προφίλ της μόλις έφτασε στην Ελλάδα. Τη δείχνει να κρατά το τιμόνι ενός ιστιοπλοϊκού ντυμένη απλά με μια κρεμ παντελόνα και ένα τζιν μπουφάν και πίσω της η ελληνική σημαία. «Επιστροφή στην μητέρα γη. Είμαι ενθουσιασμένη που παντρεύω τον φίλο μου Σωτήρη Κυρανάκο».

T
Open TVΕυτυχείτε!Μαρία Μενούνος