Τηλεόραση|07.05.2019 12:38

Εurovision 2019: Αφιερωματικές εκπομπές δια χειρός Καπουτζίδη - Κοζάκου

Άκης Φωτόπουλος

O 64ος Διαγωνισμός της Eurovision μπαίνει στην τελική του ευθεία και η ΕΡΤ2 έχει ετοιμάσει δύο αφιερωματικές εκπομπές, όπου θα παρουσιαστούν όλες οι φετινές συμμετοχές της Eurovision. Να θυμίσουμε ότι φετινός διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ στις 14, 16 και 18 Μαΐου, και την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Κατερίνα Ντούσκα.

Τις δύο εκπομπές που θα προβληθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο από την ΕΡΤ2 στις 22.00 έχουν επιμεληθεί ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου.

Καλλιτέχνες, αθλητές, παρουσιαστές, ηθοποιοί, μουσικοί, ερμηνευτές, δημοσιογράφοι, άνθρωποι που έχουν συνδεθεί με τη Eurovision και άλλοι που δεν έχουν καμία σχέση απολύτως, αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν τις ιστορίες των 41 φετινών συμμετοχών, σε κείμενα των Καπουτζίδη-Κοζάκου.

Στην πρώτη εκπομπή (Σάββατο 11 Μαΐου) θα παρουσιαστούν τα τραγούδια όσων συμμετέχουν και ψηφίζουν στον Πρώτο Ημιτελικό του φετινού διαγωνισμού και στη δεύτερη εκπομπή (Κυριακή 12 Μαΐου) τα αντίστοιχα του Δεύτερου Ημιτελικού.

Εκτός από τις παρουσίες – εκπλήξεις, οι τηλεθεατές θα πάρουν και μια πρόγευση για όσα θα δουν στα live shows από το Τελ Αβίβ.

Μαρία ΚοζάκουEurovision 2019Γιώργος ΚαπουτζίδηςEurovision