Τηλεόραση|04.07.2025 18:02

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό με δάκρυα και...cheeseburger

Newsroom

Με χαμόγελο, συγκίνηση αλλά και... cheeseburger, έκλεισε τη φετινή σεζόν η Ζήνα Κουτσελίνη το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Ιουλίου.

Το χιουμοριστικό κλείσιμο

Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα του STAR.

Οι συνεργάτες της εκπομπής της επιφύλαξαν μια ιδιαίτερη έκπληξη για την τελευταία εκπομπή! Στο πλατό έφτασαν τσίζμπεργκερ – το φαγητό που στο παρελθόν είχε γίνει αφορμή για μια viral δήλωση της παρουσιάστριας.

«Μου το φυλάγατε για την τελευταία εκπομπή. Βέβαια, δεν τρώω εγώ τα τσίζμπεργκερ;» είπε γελώντας η Ζήνα Κουτσελίνη, μόλις είδε τα burgers, και πρόσθεσε με χιούμορ: «Κανονικά, αν ήταν έξυπνοι οι διαφημιστές, θα έπρεπε να με κάνουν brand ambassador. Είμαι η ambassador του cheeseburger στην Ελλάδα. Θα μπορούσα και διεθνώς αν με γνώριζαν. Με ένα cheeseburger ξεχνιέσαι και ξεχνάς τα πάντα».

Η αναφορά της παρέπεμπε στην περσινή της δήλωση, που είχε γίνει viral: «Όταν χρειάστηκε να πάω να σπουδάσω, δεν είχα χάμπουργκερ, δεν είχα τσίζμπεργκερ να φάω», είχε πει τότε η παρουσιάστρια, σε μια εξομολόγηση για τα δύσκολα νεανικά της χρόνια, προκαλώντας έντονο σχολιασμό αλλά και χιουμοριστικές αναφορές από γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης.

Στο τέλος της εκπομπής, η Ζήνα Κουτσελίνη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της: «Όταν αγαπώ με την πρώτη ματιά, μετά είσαι οικογένειά μου», είπε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της, ενώ με μια βαθιά υπόκλιση έκλεισε την εκπομπή λέγοντας: «Υποκλίνομαι για εσάς, για αυτά τα 10 χρόνια που μου χαρίσατε τα πάντα».

Αλήθειες με τη ΖήναΖήνα Κουτσελίνηπαρουσιάστρια