Ζήνα Κουτσελίνη: Αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό με δάκρυα και...cheeseburger
NewsroomΜε χαμόγελο, συγκίνηση αλλά και... cheeseburger, έκλεισε τη φετινή σεζόν η Ζήνα Κουτσελίνη το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Ιουλίου.
Το χιουμοριστικό κλείσιμο
Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα του STAR.
Οι συνεργάτες της εκπομπής της επιφύλαξαν μια ιδιαίτερη έκπληξη για την τελευταία εκπομπή! Στο πλατό έφτασαν τσίζμπεργκερ – το φαγητό που στο παρελθόν είχε γίνει αφορμή για μια viral δήλωση της παρουσιάστριας.
«Μου το φυλάγατε για την τελευταία εκπομπή. Βέβαια, δεν τρώω εγώ τα τσίζμπεργκερ;» είπε γελώντας η Ζήνα Κουτσελίνη, μόλις είδε τα burgers, και πρόσθεσε με χιούμορ: «Κανονικά, αν ήταν έξυπνοι οι διαφημιστές, θα έπρεπε να με κάνουν brand ambassador. Είμαι η ambassador του cheeseburger στην Ελλάδα. Θα μπορούσα και διεθνώς αν με γνώριζαν. Με ένα cheeseburger ξεχνιέσαι και ξεχνάς τα πάντα».
Η αναφορά της παρέπεμπε στην περσινή της δήλωση, που είχε γίνει viral: «Όταν χρειάστηκε να πάω να σπουδάσω, δεν είχα χάμπουργκερ, δεν είχα τσίζμπεργκερ να φάω», είχε πει τότε η παρουσιάστρια, σε μια εξομολόγηση για τα δύσκολα νεανικά της χρόνια, προκαλώντας έντονο σχολιασμό αλλά και χιουμοριστικές αναφορές από γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης.
Στο τέλος της εκπομπής, η Ζήνα Κουτσελίνη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της: «Όταν αγαπώ με την πρώτη ματιά, μετά είσαι οικογένειά μου», είπε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της, ενώ με μια βαθιά υπόκλιση έκλεισε την εκπομπή λέγοντας: «Υποκλίνομαι για εσάς, για αυτά τα 10 χρόνια που μου χαρίσατε τα πάντα».
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε