Αγγελική Νικολούλη: Επιστρέφει με έκτακτη εκπομπή μετά τη σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου
NewsroomΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα, καθώς η 25χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου συνελήφθη και κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).
Οι τελευταίες εξελίξεις
Η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων η ανθρωποκτονία τριών βρεφών – δύο εκ των οποίων ήταν δικά της παιδιά και το τρίτο ανήκε σε φίλη της – καθώς και απόπειρα δολοφονίας ενήλικης γυναίκας.
Η Μουρτζούκου αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Τρίτη 8 Ιουλίου, οπότε και θα απολογηθεί για τα ιδιαίτερα σοβαρά αδικήματα που της αποδίδονται. Η υπόθεση, που είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, λαμβάνει πλέον δραματική τροπή, καθώς νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως φέρεται να συνέβαλαν στην ποινική της δίωξη.
Στο μεταξύ, έκτακτη εκπομπή θα παρουσιάσει η Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 23:20, με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις. Αν και η εκπομπή της είχε ολοκληρωθεί για τη φετινή σεζόν, η παρουσιάστρια επιστρέφει εκτάκτως στο πλατό του «Φως στο Τούνελ», προκειμένου να ρίξει φως στα νέα δεδομένα που συγκλονίζουν τη χώρα.
- Στα μπλόκα των αγροτών οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα πρώτα μηνύματα που στέλνουν
- Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και τα 20 κρίσιμα δευτερόλεπτα
- Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
- Κολοσσιαία μαύρη τρύπα θα καταγραφεί για πρώτη φορά - Το επαναστατικό πρότζεκτ αστρονόμων