Τηλεόραση
|
24.07.2025 16:06
Εύα Αντωνοπούλου: Συνεχίζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN
NewsroomΤο OPEN ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι η Εύα Αντωνοπούλου θα συνεχίσει, για ακόμη δύο χρόνια, να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που έχουν αγκαλιάσει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές για την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητά του.
Η Εύα Αντωνοπούλου, με την αμεσότητα, την ανεξαρτησία και την μαχητικότητά της, έχει συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της αξιοπιστίας και επιρροής των ειδήσεων του Ανοιχτού Καναλιού.
Καθημερινά στις 18:43 το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του OPEN θα συνεχίσει να αποκαλύπτει όσα γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και να εξηγεί όσα κρύβονται πίσω από μισόλογα.
Διαβάστε ακόμη
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)