Τηλεόραση|08.05.2019 18:41

MasterChef 3: Η αποχώρηση του Ζαχίρ και τα «καρφιά» για τη Σπυριδούλα (vid)

Newsroom

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από το «MasterChef» έκανε το πρωί της Τετάρτης (8/5) ο Ζαχίρ Γιαβαρί στη «Φωλιά των Κου Κου».

Ο παίκτης με καταγωγή από το Αφγανιστάν, που συγκίνησε τους τηλεθεατές με την ιστορία του, μίλησε για όσα έζησε στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και για όσα τον ενόχλησαν από τη συμβίωσή του με τους πρώην συμπαίκτες του.

«Κάποιοι συμπαίκτες ήταν ειρωνικοί και για μένα αυτό ήταν ό,τι χειρότερο. Μαγειρικά η Σπυριδούλα ήταν πολύ δυνατή. Προσπαθούσε πάρα πολύ. Ήθελε πολύ να φτάσει ψηλά. Από την άλλη ο έντονος χαρακτήρας της χάλαγε την εικόνα της. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν πως ώρες-ώρες ήταν ειρωνική. Δεν ήταν τόσο κακό κορίτσι, αλλά είχε αυτή τη συμπεριφορά που χάλαγε την εικόνα της. Με την είσοδο των παλιών παικτών άλλαξε η συμπεριφορά κάποιων παικτών. Η Σπυριδούλα έγινε πιο καλή. Ένιωσα πως δεν ήταν αληθινή», δήλωσε ο Ζαχίρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζαχίρ ανήκε στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλος, ο οποίος θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια μέσω των social media. «Ευχαριστούμε Ζαχιράκο… Κρατάμε το χαμόγελο… Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Σε ευχαριστούμε για όσα μας έμαθες…» , ήταν το μήνυμα του σεφ στο Twitter.

MasterChefΖαχίρMasterChef 2019