Ζωή Κρονάκη - Τάσος Ιορδανίδης: Συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου - Το ξεκαρδιστικό τρέιλερ
NewsroomΜε φόρα για τη δεύτερη τηλεοπτική τους σεζόν ετοιμάζονται να μπουν η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης, που επιστρέφουν στο γνώριμο τους ραντεβού με τους τηλεθεατές της ΕΡΤ κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;».
Η επίσημη ανακοίνωση
Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ1 αποδείχθηκε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, με το δίδυμο των παρουσιαστών να φέρνει έναν φρέσκο αέρα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Έτσι, από τον Σεπτέμβριο, η εκπομπή επανέρχεται δυναμικά με νέα θεματολογία, καλεσμένους και – όπως φαίνεται – χιούμορ.
Χαρακτηριστικό είναι το νέο trailer της εκπομπής που κυκλοφόρησε στα social media της ΕΡΤ: Οι δύο παρουσιαστές «τραβούν κουπί» – στην κυριολεξία – πάνω σε έναν φουσκωτό μονόκερο, σε μια χιουμοριστική μεταφορά για την πλοήγηση μέσα στον… ωκεανό της καθημερινότητας.
«Η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης επιστρέφουν για να συνεχίσουν να κάνουν τα Σαββατοκύριακά μας καλύτερα!», αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης της Δημόσιας Τηλεόρασης στο Instagram, δίνοντας ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για τον Σεπτέμβριο.
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
- Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
- «Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο