Exathlon: Αυτοί είναι οι παίκτες που ταξιδεύουν για τον Άγιο Δομήνικο
NewsroomΣτην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το «Exathlon», το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Οι διαγωνιζόμενοι
Το concept θυμίζει μία All-Star εκδοχή του Survivor, με γνώριμα πρόσωπα που έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν στους στίβους μάχης του Αγίου Δομίνικου να επιστρέφουν για νέες αναμετρήσεις.
Οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες, μπλε και πορτοκαλί, και θα αγωνίζονται καθημερινά σε απαιτητικά αγωνίσματα. Η νικήτρια ομάδα θα εξασφαλίζει τη διαμονή της σε βίλα, ενώ η ηττημένη θα μένει σε πιο λιτό κατάλυμα. Παρότι οι παροχές θα διαφέρουν, καμία ομάδα δεν θα στερείται τροφής.
Οι παίκτες που έχουν «κλειδώσει»
Άνδρες:
- Γιώργος Κόρομι
- Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης
- Γιώργος Γκιουλέκας
- Νίνο (τελευταίος νικητής του Survivor)
- Ντάνιελ Νούρκα
- Φάνης Μπολέτσης
- Γιωρίκας Πιλίδης
- Άρης Σοϊλέδης
- Στάθης Σχίζας
Γυναίκες:
- Εύη Σαλταφερίδου
- Στέλλα Ανδρεάδου
- Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα
- Δώρα Νικολή
- Βίκυ Πετεινάρη
- Μαίρη Πετεινάρη
- Μαίη Εμμανουηλίδου
- Σταυρούλα Χρυσαειδή
- Στεφανία Γκλάρα
Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες είχαν πολύ καλά στατιστικά στους προηγούμενους κύκλους του Survivor, ενώ η επιλογή έγινε με βάση την αγωνιστική τους απόδοση και τη δημοφιλία τους στο κοινό. Μετά τη συγκρότηση των ομάδων θα ανατεθούν και οι επιμέρους αποστολές, με στόχο την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη του Exathlon.
Η αποστολή για τον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να αναχωρήσει αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο.
- Γιατί είναι σημαντική η εκεχειρία Ισραήλ - Λιβάνου και τι συνεπάγεται για τον πόλεμο στο Ιράν
- Με γερμανική σφραγίδα ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού σιδηροδρόμου - «Χρυσό» συμβόλαιο 62 εκατ. ευρώ
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Άλλη μια μέρα με «πορτοκαλί» ατμόσφαιρα - Πότε φεύγει η σκόνη, πού θα πέσουν λασποβροχές
- Η εξευτελιστική οπισθοχώρηση του Λαζαρίδη, η πρόσληψη που θύμωσε τους δεξιούς και η προειδοποίηση του Μαξίμου στην Παπανδρέου