Τηλεόραση|10.05.2019 12:36

Zέτα Δούκα: Έχω υποστεί βία από σύντροφό μου - Τον έστειλα σε ψυχολόγο (vid)

Newsroom

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η 43χρονη ηθοποιός Ζέτα Δούκα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί, αλλά και για τη βία που έχει υποστεί σε σχέση της. Τόνισε, μάλιστα, ότι έστειλε τον τότε σύντροφό της σε ψυχολόγο και πως αν της συνέβαινε τώρα, θα είχε κάνει και καταγγελία εναντίον του.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Thrive» μίλησε γα ένα περιστατικό βίας που συνέβη μια φορά στη ζωή της και ανέφερε την αντίδρασή της: 

«Έχω υποστεί βία σε σχέση μόνο μία φορά, η οποία ήταν και πάρα πολύ άσχημη. Τον άνθρωπο αυτόν τον έστειλα σε ψυχολόγο να μιλήσει και βέβαια χώρισα μαζί του. Τώρα θα του είχα κάνει και καταγγελία. Έτσι πρέπει να χειριζόμαστε πλέον αυτές τις καταστάσεις. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της πρέπει να καταγγέλλεται. Εγώ δεν έχω χτυπήσει ποτέ έναν άντρα. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση αμύνθηκα, οπότε και αυτός κατά κάποιον τρόπο "χτύπησε". Ήταν μια πάρα πολύ άσχημη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα.

Η Ζέτα Δούκα με τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζαντωνά (NDP photo)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τη Ζέτα Δούκα για την προσωπική της ζωή και εκείνη του εξήγησε για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά, με τον οποίο διατηρεί σχέση από το 2014. Η ίδια δήλωσε πως δεν την ενδιαφέρει να παντρευτεί γιατί ο γάμος δεν είναι αυτό που θα τους «δέσει» σαν ζευγάρι. Η ηθοποιός έχει κάνει ονοματοδοσία στο παιδί τους, αλλά έκανε και μια τελετή βάφτισης για κοινωνικούς λόγους. Μίλησε ακόμα για τον χωρισμό των γονιών της και πώς τον βίωσε όταν ήταν 17 ετών.

 

Η Ζέτα Δούκα είναι ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa», που στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές. Είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου και έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής από τη σοπράνο Ελένη Καραγιάννη. Επίσης, έχει σπουδάσει νοσηλευτική και έχει δουλέψει στο ΚΑΤ. Στις 2 Απριλίου 2016 απέκτησε την κόρη της, Θάλεια.

T

Η γνωστή ηθοποιός θα κατέβαινε στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στην «Αθήνα ψηλά» και είχε σκοπό να αναλάβει τον τομέα του πολιτισμού.Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «MY tv», αποκάλυψε τον λόγο που απέσυρε την υποψηφιότητά της για τις δημοτικές εκλογές.

«Την έχω αποσύρει με πόνο ψυχής και στεναχώρια επειδή ο εκλογικός νόμος απαγορεύει την τηλεοπτική εμφάνιση ενός υποψηφίου πάνω από δυο φορές σε ένα κανάλι την προεκλογική περίοδο. Πάντως, με την απόφασή μου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων έδειξα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με τα κοινά και κυρίως με θέματα πολιτισμού. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι με όραμα, σχέδια και τσαγανό σε θεσμικές θέσεις», αναφέρει η Ζέτα Δούκα.

Ζέτα Δούκα