Survivor: Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με νέο κύκλο - Οι δύο μεγάλες αλλαγές
NewsroomΤο «Survivor» ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα με νέο κύκλο, φέρνοντας αλλαγές που υπόσχονται ανατροπές και έντονο ανταγωνισμό.
Το νέο φιλόδοξο πρότζεκτ
Το απόγευμα του Σαββάτου (08/11), μέσα από την εκπομπή των Δημήτρη Πανόπουλου και Μάρτζυς Λαζάρου «Weekend Live» του ΣΚΑΪ, προβλήθηκε για πρώτη φορά το τρέιλερ του νέου κύκλου. «Το νέο Survivor έχει πολλές αλλαγές! Ξεχάστε ό,τι ξέρατε, όλοι είναι ίσοι. Αθηναίοι vs Επαρχιώτες», τόνισε χαρακτηριστικά η Μάρτζυ Λαζάρου, πριν ξεκινήσει η προβολή του βίντεο.
Στο τρέιλερ αναγράφονται χαρακτηριστικά τα στοιχεία που διαφοροποιούν τον νέο κύκλο: «Μια αναμέτρηση που θα γράψει ιστορία. Οι Αθηναίοι, οι Επαρχιώτες. Ποιοι θα επιβιώσουν; Ποιοι θα επικρατήσουν; 250.000 ευρώ». Η σύγκρουση των δύο ομάδων και το υψηλό έπαθλο αποτελούν σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με προηγούμενους κύκλους.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στον αέρα του «Weekend Live», ο Γιώργος Λιανός θα ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο και θα αναλάβει για ακόμη μια φορά την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης.
- Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Στο μικροσκόπιο και τέταρτο άτομο για τους εμπρησμούς - Οι δύο μηχανές και το επίμαχο βίντεο
- Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ζαχαριάδης - Η αιχμηρή ανάρτηση για κοινό ψηφοδέλτιο με Τσίπρα
- Γνωστός influencer και διάσημος τράπερ κατηγορούνται για παράνομη διαφήμιση τυχερών παιχνιδιών
- Σοκ στις ΗΠΑ: Θιβετιανός ακτιβιστής αυτοπυρπολήθηκε και πέθανε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ