Hotel Elvira: Προεκλογικός «πυρετός» και οικογενειακές κόντρες στο νέο επεισόδιο
NewsroomΣε προεκλογικό πυρετό βρίσκεται το νησί, στο νέο επεισόδιο της κωμωδίας του MEGA, Hotel Elvira, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 21:00.
Όλοι διεκδικούν τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων, σε μια εκλογική κούρσα που φέρνει αντιμέτωπα τα μέλη της οικογένειας Μαρκέλλου. Την ίδια ώρα, η Ελβίρα προσπαθεί να βγάλει οριστικά από το μυαλό της τον Χάρι.
Η περίληψη του νέου επεισοδίου
Επεισόδιο 21 - «Θα… θα… θα…» (Α)
Η Ελβίρα θέλει να βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές του κλάδου για τη θέση του Προέδρου που παραδοσιακά κρατούσε ο πατέρας της, αλλά συγκρούεται με τον Γιάννη, ο οποίος έχει τα ίδια σχέδια. Η Νούλη βρίσκεται σε δίλημμα ποιον από τους δύο να υποστηρίξει, ενώ ο Θεμιστοκλής την πείθει να κατέβει η ίδια υποψήφια για να μην μαλώνουν τα παιδιά της. Ο Φίλιππος πιέζει την Ντίνα να του κάνει μαθήματα φλερτ, ώστε να τα αξιοποιήσει τώρα που θα είναι σύμβουλος της Ελβίρας στον προεκλογικό αγώνα. Το μυαλό της Ντίνας, όμως, βρίσκεται αλλού: παρακολουθεί τον Χάρι και ανακαλύπτει ότι μένει στον Παντελή. Εκεί ο Χάρι γίνεται δεκτός ως εκλεκτός πελάτης και εκπρόσωπος της Raptor και πείθει τον Ηλία ότι πρέπει να κατέβει αυτός υποψήφιος με σύνθημα «τόπο στα νιάτα».
- Μετεκλογικός «σεισμός» στις ΗΠΑ: Μπορούν οι Δημοκρατικοί να μπλοκάρουν τον πόλεμο με το Ιράν και τους δασμούς του Τραμπ;
- «Βάλτε τα λεφτά να τελειώνουμε»: Νέοι διάλογοι του ιδρυτής της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» - Σήμερα η απολογία
- Τι περιμένει η κυβέρνηση μετά τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και το «μπλε κύμα»
- Ο Μητσοτάκης στα χωράφια του Σαμαρά, οι τρεις Κυριακές των εκλογών και ο πήχης του Γεραπετρίτη