Τηλεόραση|21.05.2019 14:22

Τελικός MasterChef 2019: Όταν όλα πηγαίνουν στραβά για τη Σπυριδούδα (vid)

Newsroom

Το MasterChef ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης 22 Μαΐου με τη Σπυριδούλα και τον Μανώλη να διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα/Ελληνίδας MasterChef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Οι παίκτες μαζί με τους κριτές ταξίδεψαν στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας, σε μια περιοχή με τα περισσότερα αστέρια Michelin ανά τετραγωνικό μέτρο.

Οι δύο φιναλίστ φιλοξενήθηκαν σε ένα από τα βραβευμένα εστιατόρια της πόλης με τον σεφ Paulo Airaudo να είναι ο τέταρτος κριτής της πρώτης φάσης του τελικού του διάσημου μαγειρικού διαγωνισμού. Οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού κλήθηκαν ν' αντιγράψουν τρία πιάτα του σεφ, ο οποίος μόλις επτά μήνες από το άνοιγμα του εστιατορίου «Amelia» ανταμείφθηκε με ένα αστέρι Michelin.

Διαβάστε ακόμα: Όλες οι λεπτομέρειες για τον τελικό του «MasterChef»

Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα μπήκαν στην κουζίνα του εστιατορίου Amelia με σκοπό να αντιγράψουν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τα πιάτα του Ισπανού σεφ, με τα απρόοπτα φυσικά να μην απουσιάζουν. Απανωτά λάθη στην κουζίνα της Σπυριδούλας έκαναν την παίκτρια να χάσει τον έλεγχο και να τα βάλει με την παγωτομηχανή και όχι μόνο.

Οι τέσσερις κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των φιναλίστ με τον σεφ Paulo Airaudo να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους, πλην ελαχίστων λεπτομερειών. H κριτική του βραβευμένου σεφ έδειξε ότι οι δύο παίκτες ήταν ισάξιοι, με τον Μανώλη να υπερτερεί σε γεύση και τη Σπυριδούλα σε εμφάνιση πιάτου. 

Δείτε πλάνα από τα παρασκήνια και το τρέιλερ της αποψινής (21/5) εκπομπής: 

Πάντως, στην online ψηφοφορία το κοινό φαίνεται να προτιμάει τον Μανώλη για επόμενο MasterChef:

MasterChefMasterChef 2019