Τηλεόραση|28.02.2026 22:00
Ιωάννα Μαλέσκου για τα Τέμπη: «Η καρδιά της μάνας που έχει χάσει σπλάχνο δεν έχει χρώμα»
NewsroomΗ εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν μεταδόθηκε, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, καθώς συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Στη θέση των ψυχαγωγικών προγραμμάτων προβλήθηκαν έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές, αφιερωμένες τόσο στην τραγωδία όσο και στις μαζικές διαδηλώσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε ολόκληρη τη χώρα.
Η Ιωάννα Μαλέσκου, παρακολουθώντας την ενημέρωση του OPEN και τις δηλώσεις της Άλμα Λάττα, μητέρας της αδικοχαμένης Κλαούντια Λάττα, τοποθετήθηκε μέσα από Instagram Stories, εκφράζοντας δημόσια τη συγκίνησή της για όσα ειπώθηκαν.
«Η καρδιά της μάνας που έχει χάσει σπλάχνο δεν έχει χρώμα. Τα Τέμπη δεν έχουν χρώμα».
Διαβάστε ακόμη
- Αυτό είναι το σχέδιο της Ευρώπης για τα Στενά του Ορμούζ - Πώς θέλουν να αφήσουν εκτός τον Τραμπ
- «Μίλησαν» οι κάμερες στην Κεφαλονιά: Εγκατέλειψαν αναίσθητη τη 19χρονη - Συγκλονίζουν οι γονείς της
- Απίστευτο βίντεο: Οικογένεια με λοστούς επιτίθεται σε γείτονες επειδή την κατηγόρησε για ναρκωτικά
- Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη: Βρέθηκε το κατασκευαστικό «μυστικό» της οικείας του Τόμας Τζέφερσον