Τηλεόραση|08.03.2026 14:52
Συγκίνηση στο J2US: Ο Θοδωρής Φέρρης τραγούδησε μαζί με τη μητέρα του
NewsroomΜια ξεχωριστή στιγμή έζησαν οι τηλεθεατές του «J2US» το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαρτίου, όταν καλεσμένος στο live ήταν ο γνωστός τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης.
Το τρυφερό στιγμιότυπο
Αρχικά, ο καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Κώστα Χατζή, σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη, ενώ στη συνέχεια ερμήνευσε solo μερικές από τις πιο αγαπημένες του επιτυχίες.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί η παρουσία του, ο Νίκος Κοκλώνης τον προσκάλεσε να μοιραστεί μια ακόμη ιδιαίτερη στιγμή με τη μητέρα του, που βρισκόταν στο κοινό. Ο Θοδωρής Φέρρης πλησίασε τη μητέρα του και οι δυο τους ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι «Πώς να γλυτώσει μάτια μου ο ένας απ’ τον άλλο;», συγκινώντας τόσο τους κριτές και το πλατό όσο και τους τηλεθεατές.
Διαβάστε ακόμη
- Χάος στη Νέα Υόρκη μετά το Νικς-Σπερς: Σοβαρά επεισόδια έξω από το Madison Square Garden
- Αποκαλυπτική μελέτη: Ο κόσμος εισέρχεται σε νέα εποχή αυξημένης βίας - «Τα νούμερα είναι σοκαριστικά»
- «Αναγκάστηκα να καθίσω στο πάτωμα»: Η Κατερίνα Βρανά καταγγέλλει τραγικές συνθήκες εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης
- Λύθηκε το μυστήριο με την περίεργη οσμή αερίου στην Αττική - Τι έδειξαν οι έρευνες