Τηλεόραση|18.04.2026 10:12
Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Η ατάκα για τις… ζαργάνες που άφησε άφωνη τη Μαρία Μπακοδήμου
NewsroomΈνα από τα πιο απολαυστικά - και ήδη viral - στιγμιότυπα της σεζόν χάρισε το χθεσινό επεισόδιο του «Πιο Αδύναμου Κρίκου», με έναν παίκτη να κλέβει την παράσταση χάρη στο χιούμορ και την ατάκα του.
Το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο
Ο Ηλίας, με αφορμή μια ερώτηση για τη ζαργάνα, δεν έκρυψε την αγάπη του για το ψάρεμα, αποκαλύπτοντας πως διαθέτει και δική του βάρκα. Η κουβέντα πήρε γρήγορα πιο χαλαρό τόνο, με τη Μαρία Μπακοδήμου να του πετάει on air ότι θα τον ακολουθούσε ευχαρίστως σε μια εξόρμηση.
Και κάπου εκεί ήρθε η ατάκα που «έγραψε» τηλεοπτικά. «Πάμε για ψάρεμα. Είναι ωραίες οι ζαργάνες… και αυτές που είναι μες στη θάλασσα και αυτές που είναι μες στη βάρκα», είπε ο Ηλίας, προκαλώντας γέλια στο πλατό και δίνοντας… υλικό για τα social media.
Διαβάστε ακόμη
- Νέα «βόμβα» Τραμπ στον Λευκό Οίκο: Απέλυσε την εκπρόσωπο Τύπου των... τριών ημερών
- Κυψέλη: «Κόκκινη» πολυκατοικία και ενεργός κίνδυνος μετά τις ρηγματώσεις - Αρχίζουν νέοι έλεγχοι στα κτίρια
- «Φρενίτιδα» για το iPhone Duo: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά τα αποθέματα
- «Ο θάνατος έρχεται από ψηλά» - Σοκαριστική απειλητική επιστολή στη διευθύντρια της Πολεοδομίας Καλαμάτας