Akylas για Eurovision: «Το θέμα ήταν να προκαλέσουμε - Μου έχει βάλει δύσκολα ο Φωκάς Ευαγγελινός»
NewsroomΟ Akylas μίλησε για την προετοιμασία του, στη Eurovision 2026, αποκαλύπτοντας τις απαιτητικές δοκιμασίες που του έχει βάλει ο Φωκάς Ευαγγελινός και πώς διαχειρίζεται την πίεση και την κριτική.
«Είπα ότι δεν φοβάμαι τίποτα… και το πλήρωσα»
Ο τραγουδιστής εξήγησε πως στην αρχή της συνεργασίας του με τον χορογράφο δήλωσε ότι δεν έχει φόβους ή περιορισμούς. Αυτό, όπως παραδέχτηκε, οδήγησε τον Φωκά Ευαγγελινό στο να ανεβάσει τον πήχη αρκετά ψηλά. Με χιούμορ παραδέχτηκε ότι τελικά… μάλλον δεν ήταν τόσο εύκολο όσο πίστευε.
Εκκεντρικά looks για να τραβούν τα βλέμματα
Ο Akylas στάθηκε και στις ιδιαίτερες εμφανίσεις του, τονίζοντας πως είναι συνειδητή επιλογή. Στόχος του, όπως είπε, ήταν να προκαλέσει συζήτηση και να μην περάσει απαρατήρητος στο promo tour. «Είτε μας πουν "ωραία, αυτά τα ρούχα" είτε μας πουν "καλά, τι φοράει αυτός ο κλόουν;" είναι θετικό γιατί μας συζητάνε», είπε.
Πώς αντιμετωπίζει την κριτική
Ο ίδιος αποκάλυψε ότι διαβάζει τα σχόλια και προσπαθεί να βελτιώνεται. Μάλιστα, θυμήθηκε πως μετά από παρατηρήσεις ότι δεν είχε αρκετή ενέργεια σε εμφάνισή του, αφιέρωσε ώρες σε πρόβες για να το διορθώσει. Παρά το άγχος της εκπροσώπησης της Ελλάδας, δήλωσε χαρούμενος για τη στήριξη που λαμβάνει.
- Χειροκροτήματα μετά τα ισόβια για τον θάνατο του 11χρονου στο Μενίδι - Οργή για τις χυδαιότητες συγγενών του καταδικασθέντα
- «Η αηδία δεν έχει όριο»: Φρίκη στη Γαλλία από την ιατροδικαστική έκθεση για την 11χρονη Λιανά
- Θρίλερ με την αγνοούμενη από την Κρήτη: Εξαφανίστηκε ο ενοικιαστής που θεωρείται ως βασικός ύποπτος
- Η ηρωίδα φύλακας του ζωολογικού κήπου που πήδηξε από ύψος 5 μέτρων για να σώσει τον 3χρονο από τον κροκόδειλο