Κατερίνα Καινούργιου: Επιστρέφει στη «Super Κατερίνα» έναν μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της
NewsroomΤην επιστροφή της στη μικρή οθόνη ανακοίνωσε η Κατερίνα Καινούργιου, περίπου έναν μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της. Η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από story που δημοσίευσε την Παρασκευή (08/05) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κοινοποιώντας τρέιλερ της εκπομπής «Super Κατερίνα».
Η ανακοίνωση της επιστροφής
Μέσα από την ανάρτησή της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει κανονικά στο τηλεοπτικό της πόστο από τη Δευτέρα 11 Μαΐου. «Μου λείψατε. Τα λέμε λοιπόν ξανά τη Δευτέρα στις 10:00. Ανυπομονώ», έγραψε χαρακτηριστικά.
Την επιστροφή της σχολίασε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος είχε αναλάβει προσωρινά την παρουσίαση της εκπομπής κατά τη διάρκεια της απουσίας της. «Η εκπομπή θα γίνει πιο σούπερ. Η Κατερίνα μας επιστρέφει. Το Κατερινάκι μας θα είναι εδώ», ανέφερε στο κλείσιμο της εκπομπής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Καινούργιου έφερε στον κόσμο στις 3 Απριλίου, με καισαρική τομή, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους περίπου 2.600 γραμμαρίων, στο Μαιευτήριο ΡΕΑ. Η ίδια είχε δηλώσει πως επιθυμούσε να αφιερώσει χρόνο στο νεογέννητο παιδί της κατά τις πρώτες εβδομάδες μετά τον τοκετό και να επιστρέψει στην τηλεόραση μόνο όταν θα αισθανόταν πραγματικά έτοιμη.
- Μπορεί να επιβιώσει ένας πρωθυπουργός στη Βρετανία; Πώς η χώρα έγινε «άγονο έδαφος» για πολιτική σταθερότητα
- Ζήτησαν από πλήρωμα του ΕΚΑΒ που μετέφερε καρκινοπαθή να πληρώσει ακτοπλοϊκό εισιτήριο
- Καταγγελία ότι αρνήθηκαν να εξετάσουν στα Επείγοντα τον απεργό πείνας Αριστοτέλη Χαντζή
- Σαν ταινία του Χόλιγουντ: Η στιγμή που τουρίστες τρέχουν να γλιτώσουν από έκρηξη ηφαιστείου