Τηλεόραση|25.05.2019 19:33

Τα «Εγκλήματα» είχαν κοπεί επειδή φαλίρισε ο παραγωγός τους (vid)

Newsroom

Ο Κώστας Κόκλας είναι από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς, όχι μόνο στο κοινό της τηλεόρασης, αλλά και στους ανθρώπους που είναι συντελεστές των έργων. 

Έχει καταγράψει πολλές επιτυχίες και φυσικά μία από αυτές είναι τα «Εγκλήματα». Εδώ και περίπου είκοσι χρόνια, παρακολουθούμε τη σειρά του ΑΝΤ1 σχεδόν ανελλιπώς, αλλά υπήρχε κάτι που έπρεπε να φτάσουμε στο σήμερα για να το μάθουμε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Όλα Λάθος» του Open TV, ο Κώστας Κόκλας αποκάλυψε ότι η σειρά κόπηκε μόλις έγιναν τα γυρίσματα του όγδοου επεισοδίου επειδή φαλίρισε ο παραγωγός. Και όταν το όγδοο επεισόδιο έκανε 40% τηλεθέαση, τους πήραν από τον ΑΝΤ1 για να ξεκινήσουν πάλι τα γυρίσματα.

«Τα κανάλια είχαν αρνηθεί να πάρουν τα Εγκλήματα στο πρόγραμμα τους και όταν ξεκινήσαμε να γράφουμε τα γυρίσματα και να παίζεται, κοπήκαμε στο όγδοο επεισόδιο. Φαλίρισε ο παραγωγός και εμείς αποχαιρετιστήκαμε. Όταν έπαιξε το πρώτο επεισόδιο από τα Εγκλήματα πήγε αθλία και ξαφνικά στο όγδοο επεισόδιο έκανε 40% τηλεθέαση. Έτσι, μας πήρε τηλέφωνο η Άλκηστις Μαραγκουδάκη από τον ΑΝΤ1 και μας είπε ότι ξεκινάμε ξανά τα γυρίσματα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός.

 
ΕγκλήματαΌλα λάθοςANT1