Τηλεόραση|26.05.2019 11:04

Ζητούν ψήφους και στο Survivor - 72 ώρες ψηφοφορία

Φωφώ Μπόνιου

Όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης μέχρι την Τρίτη θα διαρκέσει η μεγάλη ψηφοφορία με τους Έλληνες συμμετέχοντες να βρίσκονται πλέον στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Για 72 ώρες οι τηλεφωνικές γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές και το κοινό θα ψηφίζει με τη θετική του ψήφο τους διαγωνιζόμενους που επιθυμούν περισσότερο. Οι γραμμές θα κλείσουν την Τρίτη το βράδυ.

Μετά από την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των επτά παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές. Οι αγώνες ασυλίας και η ψηφοφορία θα διεξάγονται όπως πριν και θα καταλήγει πάλι σε δύο υποψήφιους. Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 72ωρη ψηφοφορία του κοινού.

Εντωμεταξύ επέστρεψαν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου πέντε «Μαχητές-Διάσημοι» για να δοκιμάσουν και πάλι τις δυνάμεις τους στους στίβους του Survivor. Ο Σάκης Τανιμανίδης το βράδυ του Σαββάτου υποδέχθηκε τους Γιάννη Τσίλη, Μελίνα Μεταξά, Εύη Σαλταφερίδου, Πάνο Θεοδώρου και Σώζοντα Παλαίστρο-Χάρο οι οποίοι ξεκίνησαν να αναμετρώνται με επίλεκτους από την άσπρη και την μαύρη ομάδα. Αντίστοιχα και από τους Tούρκους παίκτες υπήρξαν νέες αφίξεις. Συνολικά θα προβληθούν έξι σπέσιαλ επεισόδια, όπου θα δούμε να παίζουν δύο νέες ομάδες έτοιμες να διεκδικήσουν μεγάλα έπαθλα.

SurvivorSurvivor 2019