Τηλεόραση|13.07.2026 11:28

Κοινωνία ώρα MEGA: Πρεμιέρα για τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Βελίκα Καραβάλτσιου - Η πρώτη καλημέρα

Newsroom

Με νέα πρόσωπα ξεκίνησε σήμερα η «Κοινωνία ώρα MEGA», καθώς ο Νικήτας Κορωνάκης και η Βελίκα Καραβάλτσιου έκαναν πρεμιέρα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού.

Η καλοκαιρινή έναρξη

Οι δύο δημοσιογράφοι ανέλαβαν την παρουσίαση της εκπομπής για τη θερινή περίοδο, διαδεχόμενοι τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την παρουσία τους για τη φετινή σεζόν την περασμένη Παρασκευή (10/07).

Στην έναρξη της εκπομπής, ο Νικήτας Κορωνάκης δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πόστο, λέγοντας με χιούμορ: «Έχουμε 2-3 χρόνια να υπάρξουμε στο ίδιο στούντιο. Έχω πάρα πολύ καιρό να ξυπνήσω τέτοιες ώρες. Τώρα, όμως, για να κάνουμε παρέα μαζί…».

Από την πλευρά της, η Βελίκα Καραβάλτσιου υποδέχθηκε τον συνεργάτη της με μια ιδιαίτερη ατάκα, συνδέοντάς τον με την καλοκαιρινή περίοδο. «Νομίζω ότι είσαι συνυφασμένος με την καλοκαιρινή διάθεση. Δηλαδή, όταν ο κόσμος βλέπει τον Νικήτα στους δέκτες, σημαίνει ότι ήρθε το καλοκαίρι», σχολίασε χαρακτηριστικά.

δημοσιογράφοιMEGAΙορδάνης ΧασαπόπουλοςΑνθή Βούλγαρη