Κοινωνία ώρα MEGA: Πρεμιέρα για τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Βελίκα Καραβάλτσιου - Η πρώτη καλημέρα
NewsroomΜε νέα πρόσωπα ξεκίνησε σήμερα η «Κοινωνία ώρα MEGA», καθώς ο Νικήτας Κορωνάκης και η Βελίκα Καραβάλτσιου έκαναν πρεμιέρα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού.
Η καλοκαιρινή έναρξη
Οι δύο δημοσιογράφοι ανέλαβαν την παρουσίαση της εκπομπής για τη θερινή περίοδο, διαδεχόμενοι τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την παρουσία τους για τη φετινή σεζόν την περασμένη Παρασκευή (10/07).
Στην έναρξη της εκπομπής, ο Νικήτας Κορωνάκης δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πόστο, λέγοντας με χιούμορ: «Έχουμε 2-3 χρόνια να υπάρξουμε στο ίδιο στούντιο. Έχω πάρα πολύ καιρό να ξυπνήσω τέτοιες ώρες. Τώρα, όμως, για να κάνουμε παρέα μαζί…».
Από την πλευρά της, η Βελίκα Καραβάλτσιου υποδέχθηκε τον συνεργάτη της με μια ιδιαίτερη ατάκα, συνδέοντάς τον με την καλοκαιρινή περίοδο. «Νομίζω ότι είσαι συνυφασμένος με την καλοκαιρινή διάθεση. Δηλαδή, όταν ο κόσμος βλέπει τον Νικήτα στους δέκτες, σημαίνει ότι ήρθε το καλοκαίρι», σχολίασε χαρακτηριστικά.
- «Φουρτούνες» στο Αιγαίο: Η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους με φόντο τη Ρόδο και το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου
- Εφιάλτης δίχως τέλος στο Νεπάλ: Συναγερμός για υπερχείλιση της τεχνητής λίμνης- «Παγώνουν» οι διασώσεις, στους 472 οι νεκροί
- Έλενα Ακρίτα: Ένα ευρύτερο θεσμικό ερώτημα πίσω από την άρνηση της ΝΔ
- Ο Σφαγέας της Βοσνίας πέθανε με τον σταυρό στο χέρι: Η ειρωνεία της μοίρας για τον Σέρβο στρατηγό Ράτκο Μλάντιτς