Σια Κοσιώνη: Μετακομίζει και επίσημα στον ΑΝΤ1 - Ο ρόλος που αναλαμβάνει
NewsroomΜία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν είναι πλέον γεγονός, καθώς η Σία Κοσιώνη μετακινείται στον ΑΝΤ1, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σταθμός το μεσημέρι της Πέμπτης (16/7).
Η ανακοίνωση του καναλιού
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και από τη νέα τηλεοπτική περίοδο θα έχει διπλό ρόλο, καθώς θα συμμετέχει ως σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ενώ παράλληλα θα αναλάβει την παρουσίαση νέας ενημερωτικής εκπομπής.
Με την κίνηση αυτή, ο ΑΝΤ1 ενισχύει σημαντικά τον ενημερωτικό του τομέα, προσθέτοντας στο δυναμικό του μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και έμπειρες παρουσίες της ελληνικής δημοσιογραφίας.
Στην επίσημη ανακοίνωσή του, ο σταθμός αναφέρει: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την έναρξη της συνεργασίας του με τη Σία Κοσιώνη, για τα επόμενα δύο χρόνια.
Με μια αξιοσημείωτη διαδρομή πλέον των 25 ετών, η οποία έχει ταυτιστεί με την εγκυρότητα, τη δημοσιογραφική ακεραιότητα και την ψύχραιμη κάλυψη των σημαντικότερων πολιτικών και διεθνών εξελίξεων των τελευταίων χρόνων, η Σία Κοσιώνη αποτελεί μία από τις πλέον καταξιωμένες προσωπικότητες της ελληνικής δημοσιογραφίας.
Η μαχητικότητα, η συνέπεια και η ικανότητά της να προσεγγίζει με οξυδερκή ματιά και τεκμηριωμένο λόγο ακόμη και τις πιο απαιτητικές ειδησεογραφικές προκλήσεις, την έχουν καθιερώσει ως μια αξιόπιστη φωνή στα ΜΜΕ και έχουν διαμορφώσει μια σχέση διαχρονικής εμπιστοσύνης με το κοινό.
Η Σία Κοσιώνη θα αναλάβει τον ρόλο σχολιαστή στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού, καθώς και την παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής, ενισχύοντας περαιτέρω το κύρος του ΑΝΤ1 στον χώρο της ενημέρωσης».
- Τι λέει η κυβέρνηση για τις εξελίξεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ - Οι αιχμηρές αναφορές Μητσοτάκη και η σύγκρουση με την αντιπολίτευση
- «Σταθερή η κατάσταση της 7χρονης» που σώθηκε από το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική - Τι λέει στο ethnos.gr ο Γιαννάκος
- Συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου για το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική με τους τρεις νεκρούς - Πώς έγινε το δυστύχημα
- Δεσμεύσεις για λύση εντός 15 ημερών για τα δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία – Στον αέρα ακόμη 43.500 δικαιούχοι