Τηλεόραση|01.06.2019 15:30

Το «Survivor» γίνεται διαγωνισμός μαγειρικής!

Φωφώ Μπόνιου

Στο επεισόδιο της Κυριακής (2/6), οι δύο ομάδες προσκαλούνται στην παραλία από τους παρουσιαστές, χωρίς να υποψιάζονται ότι αυτήν τη φορά δεν θα αγωνιστούν στον στίβο μάχης, αλλά θα αναμετρηθούν βάσει μαγειρικών ικανοτήτων. Γι’ αυτόν τον λόγο θα φορέσουν ποδιές και θα κληθούν να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις συνταγές των δύο σεφ που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο ακριβώς γι’ αυτήν την αποστολή.

Ο λόγος για τον Έλληνα σεφ και συνεργάτη της Τζένης Μπαλατσινού στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», Γιώργο Παπακώστα, και τον Τούρκο σεφ Μεχμέτ Γιαλκινκαγιά, ο οποίος είναι πολύ διάσημος στην Τουρκία, ενώ έχει συμμετάσχει και ως κριτής στο τουρκικό «MasterChef». Οι παίκτες -χωρισμένοι σε δύο ομάδες- θα κληθούν να ετοιμάσουν τα εξής πιάτα: εξωτικές γαρίδες, πιτάκια αλμυρά με τυρί ρικότα, ψαρονέφρι στη σχάρα και λουκουμάδες. Κάθε ομάδα θα έχει από έναν πάγκο μαγειρικής, φουλ εξοπλισμένο, με μαχαίρια κοπής, σανίδες κοπής, κουτάλες, αλάτι, πιπέρι και ό,τι άλλο χρειάζεται. Η ομάδα που θα δώσει το 100% στη μαγειρική αυτή κόντρα θα απολαύσει ένα γεύμα από τους δύο σεφ.

Εν τω μεταξύ, εδώ και λίγες ημέρες οι δύο ομάδες μένουν πλέον στην ίδια παραλία. Οι 14 παίκτες αναμένουν οσονούπω δύο ανακοινώσεις από τον Σάκη Τανιμανίδη. Η πρώτη έχει να κάνει με το πότε τελικά το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, ενώ η δεύτερη αφορά την έλευση συγγενών και φίλων. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο αγαπημένα πρόσωπα, προκειμένου να αγκαλιάσουν τους παίκτες και να τονώσουν την ψυχολογία τους λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε.

Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει στις 4 Ιουλίου, πλέον η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ο τελικός είναι στον αέρα. Ο λόγος έχει να κάνει με την ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, οι οποίες επειδή θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου θα οδηγήσουν σε αλλαγή του σχεδιασμού, χωρίς να γνωρίζει ακόμη κανείς εάν ο τελικός θα γίνει πριν ή μετά τις εκλογές.

SurvivorSurvivor 2019