Τηλεόραση|05.06.2019 12:58
Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια σήμερα (5/6) - Τα οικονομικά «στο κόκκινο» (vid)
NewsroomΝέα Σελήνη γίνεται στις 3 στο ζώδιο των Διδύμων. Μια μικρή εύνοια θα προσφερθεί σε Διδύμους, Ζυγό, Υδροχόο και μια ακόμα μικρότερη σε Κριό και Λέοντα.
Η αστρολογική παράδοση λέει ότι η φάση της νέας Σελήνης ευνοεί δραστηριότητες και εργασίες που έχουν αυτονομία και δεν χρειάζεται να περάσουν από την έγκριση των πολλών.
Προσφορά εργασίας στις 2, 3, 4 σημαίνει ότι ο εργοδότης θα προσπαθήσει κυριολεκτικά να... ξεζουμίσει το άτομο που θα προσλάβει. Στον έρωτα η πρώτη γνωριμία σε αυτές τις ημέρες μπορεί να είναι μια... σαπουνόφουσκα, αφού τα σχέδια θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.
Διαβάστε ακόμη
- Σαρώνονται τα «γκρίζα» ιατρεία... κατόπιν εορτής: «Κβαντική βιοανάδραση», βιοσυντονισμοί και παράνομα ενέσιμα
- Αναβλήθηκε η δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα - «Γιατί τον κρατούν στο ψυχιατρείο;»
- Τσίπρας: Ή εμείς ή κανείς - Οι πόρτες μας δεν είναι κλειστές
- Ανατροπή στον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Δεν αποκλείεται να πέθανε από Covid»