Σε ποιο κανάλι επιστρέφει το «Λόγω Τιμής» - 20 χρόνια μετά!
NewsroomΠριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για την επανένωση της ιστορικής φοιτητικής παρέας του «Λόγω Τιμής», μιας τηλεοπτικής σειράς που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό 20 χρόνια πίσω.
Μαζί με το τρέιλερ, δεν είχε γίνει γνωστό σε ποιο κανάλι θα προβληθεί η συνέχεια της σειράς, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο Mega.
Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η σεναριογράφος της σειράς, μιλώντας στη Real Life αποκάλυψε πως θα προβληθεί τελικά στον Alpha: «Η σειρά επιστρέφει μέσα στο 2019, τον Οκτώβριο καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα από τη συχνότητα του Alpha», είπε συμπληρώνοντας πως η ιστορία θα ξεκινάει από εκεί που είχε σταματήσει είκοσι χρόνια πριν και θα αποτελείται από 10 επεισόδια.
Ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος, βασικός πρωταγωνιστής της σειράς, είχε προαναγγείλει την επανένωση της παρέας στο προφίλ του στο Instagram :
Δείτε ξανά το πρώτο τρέιλερ για την επανένωση της παρέας του «Λόγω Τιμής». Οι ίδιοι ηθοποιοί 20 χρόνια μετά:
Στο Instagram στο @logotimis βλέπουμε παλιές φωτογραφίας της σειράς, αλλά και τα γυρίσματα από τα νέα επεισόδια του «Λόγω Τιμής»
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο