Τηλεόραση|08.06.2019 11:56

Μαρία Καβογιάννη: Η ξαφνική αποχώρηση από τη νέα σειρά «Κρατάς μυστικό;»

Newsroom

Πριν από λίγο καιρό, είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα κωμική σειρά του Alpha, «Κρατάς μυστικό;», σε σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου – Έλενας Σολωμού και σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου

Η κάμερα άρχισε να γράφει τα πρώτα πλάνα μιας ιστορίας με έρωτες φανερούς, κρυφούς, απαγορευμένους, μπερδεμένους. Μυστικά και συναισθήματα που οι ήρωές της θέλουν να μοιραστούν με κάποιον. Κάποιον «άσχετο», όμως. Όλοι ψάχνουν έναν «εξομολογητή», ένα πρόσωπο που ο δρόμος του δεν πρόκειται ποτέ να διασταυρωθεί με τον άμεσο οικογενειακό τους κύκλο. Έναν άνθρωπο που μπορεί να σηκώσει το βάρος των εκμυστηρεύσεων, χωρίς συνέπειες.

Το καστ αποτελείται από τους Μαρία Καβογιάννη, Ταξιάρχης Χάνος, Μελέτης Ηλίας, Τραϊάνα Ανανία, Κωνστνατίνος Ασπιώτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Ξουλος, Δήμητρα Σιγάλα και Ευσταθία Τσαπαρέλη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού «MYtv» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ωστόσο, η Μαρία Καβογιάννη από την αρχή είχε εκφράσει στους ιθύνοντες κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με την εξέλιξη του ρόλου της, ενώ στην συνέχεια δέχτηκε μία ενδιαφέρουσα πρόταση από τον σκηνοθέτη Θωμά Μοσχόπουλο προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Top Girls».

Κάπου εκεί άρχισε να μοιράζεται τους προβληματισμούς της για το πώς θα μπορέσει να συνδυάσει τα πολύωρα γυρίσματα της σειράς με το θέατρο. Όλο αυτό το διάστημα, ο παραγωγός της σειράς Κώστας Σούσουλας προσπαθούσε να αποτρέψει την αποχώρησή της από την σειρά, μέχρι που την προηγούμενη Πέμπτη 30 Μαΐου η Μαρία Καβογιάννη έκανε το πρώτο της γύρισμα και το ίδιο βράδυ επικοινώνησε μαζί του, αλλά και με τον σκηνοθέτη της δουλειάς, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

 
Alpha TVΜαρία Καβογιάννη