Τηλεόραση|08.06.2019 16:16

H επιστροφή της Μαρίνας Καλογήρου στην τηλεόραση (vid)

Αλέξης Μίχας

Ύστερα από ένα μεγάλο διάλειμμα απουσίας από την τηλεόραση, η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου επιστρέφει στην μικρή οθόνη μέσω της νέας σειράς του Alpha που έχει προσωρινό τίτλο εργασίας «Love after Love» και θα προβάλλεται από το φθινόπωρο τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Η υπόθεση της δραματικής σειράς ξεκινά με ένα τροχαίο δυστύχημα που αποκαλύπτει τα μυστικά δύο ισχυρών οικογενειών που συνδέονται μεταξύ τους.

Το καστ ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες. Ήδη έχει γίνει γνωστό πως στη σειρά θα πρωταγωνιστεί και ο ηθοποιός Αντώνης Καρυστινός που βλέπουμε φέτος στην «Επιστροφή».

Επιλεκτικές εμφανίσεις

Η Μαρίνα Καλογήρου ήταν η πρώτη επιλογή του Alpha για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς. Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Η ηθοποιός πραγματοποιεί επιλεκτικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Πάντως είναι γεγονός πως είχε στραφεί τα τελευταία χρόνια στην μεγάλη οθόνη. Συνεργάστηκε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στις ταινίες «Αν» και «Ένας άλλος Κόσμος» και υποδύθηκε την Ελένη Καζαντζάκη στην ταινία Καζαντζάκης το 2017.

Στην τηλεόραση

Η τελευταία της δουλειά στην tv ήταν στη σειρά του Alpha «Η τελευταία παράσταση» όπου υποδύθηκε την Έλλη Λαμπέτη στα νεότερά της χρόνια. Είχαν προηγηθεί οι επιτυχημένες «Μάγισσες της Σμύρνης» στο Mega. Δώδεκα χρόνια μετά επανακάμπτει στην τηλεόραση χωρίς ακόμη να έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για τον νέο της ρόλο.  

Μαρίνα ΚαλογήρουΗ Επιστροφή